BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.471,73
HABER /  GÜNCEL

Arıtman’dan Arınç’a 'tuu size' yanıtı

CHP'li Arıtman Arınç'ın peşini bırakmıyor. Arıtman, Arınç'ın, "Tuu size" sözlerine bakın nasıl kraşılık verdi.

Abone ol

Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner’in işyerinde yapılan aramayı “Baskın” diye duyuran medyaya Tuu size diye seslenen Arınç’a CHP’li Canan Arıtman "Hak ediyorsunuz ama biz terbiyemizden “Tüü size” diyemiyoruz. Ancak “Yazıklar Olsun” diyebiliyoruz!” karşılığı verdi.

Yazılı bir açıklama yapan Arıtman, Arınç’ın “tuu size” sözlerini yaptığı saygısızlıklara bir yenisini ekledi diye yorumladı ve şunları söyledi:

“PKK’lı teröristleri davul zurna ile karşılayıp, ayaklarına götürdükleri Silopi çadır mahkemesiyle serbest bıraktılar. Teröristler ellerini, kollarını sallaya, sallaya dolaşırken vatanseverler, terörle mücadele etmiş askerler, gazeteciler, doktorlar, rektörler, hukuk adamları, ülkenin aydınları düzmece senaryolarla hapislere tıkıldı, insan hakları ihlal edildi.

PKK Anadolu’nun ortasında 7 askerimizi kendisinin şehit ettiğini açıklarken sizler “PKK yapmamıştır” dediniz. PKK terörüne 40 bin evladını şehit vermiş bu millete PKK açılımını şimdi şarkılarla-türkülerle hazmettirmeye çalışıyorsunuz.

Vatandaşın dini duygularını sömürüp, paralarını uçuranların “Deniz Feneri” dosyası bu çağda Türk adliyesine 5,5 ayda zar-zor getirilirken, Erzurum savcısının dosyasını 5 dakikada kaçırıverdiniz!

Bu milletin askerine, ordusuna sanki düşman ordusuymuş gibi savaş açtınız. Hukuk devletine savaş açtınız. Tekel işçisine biber gazı, coplarla saldırdınız. 72 milyonu dinlediniz, şimdi de fişliyorsunuz. Bu ülkede artık iş yok-aş yok-hukuk da yok, demokrasi de yok!.. Bu zulüm nereye kadar sürecek? 72 milyon TV’de sizi görünce, hukuk devletini nasıl katlettiğinizi, nasıl hukuksuzluğa, adaletsizliğe, hak ihlallerine neden olduğunuzu izledikçe, milletin tüm değerlerine saldırdıkça size sizin sözlerinizle tepki veriyor."