BIST 9.711
DOLAR 32,57
EURO 34,83
ALTIN 2.432,46
HABER /  GÜNCEL

Ünlü markalara yüzde 90 indirim

"Gerçek Markalar Korsan Fiyat Günleri" tüketici için büyük fırsat. Bir firma, ünlü markalarda yüzde 90 indirim yapacak.

Abone ol

Korsanla mücadele bilincini artırmak amacıyla düzenlenen "Gerçek Markalar Korsan Fiyat Günleri" kapsamında, İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi'nde iki ay boyunca ünlü markaların orijinal ürünleri yüzde 90'lara varan indirimle satışa sunulacak.

İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi ve Trixi Media Group tarafından hayata geçirilen, korsan ürünlerle mücadeleyi ve korsan ürünleri tercih eden tüketici kitlesini alışkanlıklarından vazgeçirmeyi amaçlayan "Gerçek Markalar Korsan Fiyat Günleri" projesi, 25 Aralık'ta başlayacak ve 25 Şubat 2010 tarihine kadar sürecek.

Yapılacak indirimlerle korsanın önüne geçmeyi hedefleyen proje, aynı zamanda birçok etkinlikle de eğlenceli bir alışveriş imkanı sunacak.

Tanınmış bir çok markayı aynı çatı altında yüzde 90'a varan indirimli fiyatlarla tüketiciye ulaştıracak proje süresince alışveriş merkezinde görevliler korsan kıyafetleriyle çalışacak, markaların özel ve promosyon ürünleri "Çığırtkan Korsanlar" tarafından tüketiciyle buluşturulacak.

"Hazine Avı" yarışmasının da yapılacağı etkinlik kapsamında konuyla ilgili sivil toplum örgütleri ve ünlü sanatçıların katılımıyla "Korsan CD'ye Hayır, Korsan İndirimlere Evet", yazarların katılımıyla "Korsan Kitaba Hayır Korsan İndirime Evet" kampanyası başlatılacak.

Etkinlik süresince markaların özel ürünleri, sanatçı ve yazarların katılımıyla yapılacak açık artırmalarla satılarak, sivil toplum kuruluşlarına gelir sağlanacak.

Tüketiciler, iki ay boyunca belirlenecek gün ve saatlerde alışveriş merkezine ücretsiz taşınacak.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinlik çerçevesinde "Korsan Taksiye Hayır, Korsan İndirimlere Evet" kampanyası afişleri taksilerle tüm İstanbul'u dolaşacak.

Mimar Murat Sıvacı tarafından gerçek ölçülerinde tasarlanan bir korsan gemisi, organizasyon süresince alışveriş merkezi önünde sergilenecek