BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  GÜNCEL

Bak ve utan Türkiye!

Söylenecek ne söz kaldı ne de arkasından ağlayacak bir çift göz. Muğla'dan gelen bir kara fotoğraf bizi utandırdı!

Abone ol

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 80 yaşındaki Kore gazisi Muharrem Topçu yalnız kaldığı evde ölü bulundu. Gazinin ilk belirlemelere göre besin yetersizliği ve soğuktan ölmüş olabileceği belirtildi.

Milas-Bodrum Karayolu üzerinde terk edilmiş restoran binasında bekçilik yapan ve tek gözlü odada yaşayan Kore gazisi Muharrem Topçu'dan uzun süre haber alamayan Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban, bir arkadaşıyla birlikte olay yerine geldi. Kapıyı açtığında Topçu'nun cesediyle karşılaşan Sarban, yetkililere haber verdi.

30 yıl önce doğum yeri Zonguldak'tan Milas'a gelen Kore gazisinin cesedini inceleyen doktorlar, Topçu'nun soğuk ve besin yetersizliğinden ölmüş olabileceğini ifade ettiler. Savcı incelemesinin ardından Topçu'nun cenazesi gazi arkadaşları tarafından alınarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Milas'ta bir yakınının bulunmadığı öğrenilen Topçu'nun cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği ifade edildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban, arkadaşlarının ölümüyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Söylenecek çok fazla söz yok. Dağdan inen PKK'lıları törenle karşılayan yüce devletimiz yalnız yaşayan kahraman gazilerimiz için hiçbir şey yapmıyor. Gazilerimiz açlıktan, yoksulluktan ölüyor" diye konuştu.

İŞTE GAZİNİN YÜREK BURKAN
GÖRÜNTÜLERİ
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]