BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  GÜNCEL

Cem bütün gece ağlamış

Cem'e gece tas kebabı, pilav ve üzüm hoşafı verildi. Cem'in cezaevindeki ilk gecesini ise ağlayarak geçirmiş.

Abone ol

Kız arkadaşı Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra kafasını keserek Etiler’de bir çöp kutusuna koyduğu iddiasıyla 197 gün sonra teslim olan Cem G., tutuklanınca konulduğu cezaevindeki ilk gecesini ağlayarak geçirdi.


Garipoğlu ailesi Cem'i teslim etmek için polisle pazarlık mı yaptı?

Vali Güler'den gelen YENİ AÇIKLAMA... Tıklayın
 


Mahkemece tutuklanan Cem G., dün saat 23.40 sıralarında Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ne getirilmişti. Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki koğuşlardan birine yerleştirilecek olan Cem, geceyi karantinada geçirdi.


Cem'in babasıyla ilgili şoke eden iddialar; "Burs verdiği kız öğrencilerle birlikte oluyor... TIKLAYIN....
 

Gece boyunca hiç uyumayan Cem'e ilk yemeği sahur saatinde verildi. Cezaevinin sahur menüsü, akşam yemeğinde çıkan, tas kebabı, pilav, üzüm hoşafı oldu. Cem'e sabah kahvaltısında ise reçel, tereyağı, peynir ve çaydan oluşan menü verildi.


Cem'in mahkemede verdiği ifadeler... Cinayeti neden işlediğini anlattı, sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü... TIKLAYIN 


Her gün 5 bin kişiye yemek çıkarılan cezaevinde kantin bulunmadığından Cem'in menü dışında karnını doyuracak bir seçeğini yok. Menüden yemek yeyip yemediği henüz açıklanmayan Cem G., 3 gün karantinada tutulacak. Sonra da Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki A, B ve C bölümlerinden oluşan koğuşlardan birine yerleştirilecek.

Cem, 18 yaşına gireceği 20 Ekim'den sonra aynı kompleks içindeki L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Bölümü’ne yerleştirilecek.

TÜM DETAYLARIYLA
MALTEPE CEZA İNFAZ KURUMU

[PAGE]

KOMPLEKSTE 5 CEZAEVİ VAR

Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi Adalet Bakanlığı Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kompleksi içinde diğer cezaevi binalarından yüksek duvarlar ile ayrılıyor. Cezaevinin iç güvenliği infaz koruma memurları dış güvenliğini ise jandarma sağlıyor. Maltepe’nin kuzeyinde kalan Büyükbakkalköy bölgesinde yer alan cezaevi kompleksi büyük bir arazi üzerinde bulunuyor.

2007 yılında yapımı tamamlanan Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, Türkiye’deki büyük cezaevi komplekslerinden biri. 3 L tipi, 1 çocuk ve gençlik, 1 açık ceza infaz kurumu olmak üzere toplam 5 ceza infaz kurumundan oluşan kampüste ayrıca, 140 lojman, ve bu bölümde, otopark, restoran ve fast-food, ziyaretçi bekleme mahalli bulunuyor. Tüm kampüsü ısıtacak Merkezi ısıtma sisteme sahip kampüste ayrıca, mutfak, hastane ve çamaşırhane de yer alıyor.

Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi’nin yeniden inşa edilecek olması üzerine burdaki çocuklar, geçtiğimiz yıl kampüste oluşturulan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu bölümüne nakledilmişti. 334 çocuk kapasiteli bu bölümler, A, B ve C olmak üzere toplamda 36 koğuş bulunuyor.