BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Garipoğlunun teslim oluş hikayesi

Polisi beklerken karnı acıkıyor... Bunun üzerine büfeden sucuk ekmek alıp yiyor... Teslim oluş hikayesi enteresan...

Abone ol

Cem Garioğlu, teslim olmak için E-5 üzerindeki Bakırköy sapağında aile avukatı Gültekin Kaya ile buluştu.. 15 dakika sonra iki polis otosu gelerek Garipoğlu’nu teslim aldı

Vali Muammer Güler Garipoğlu ailesinin Cem'i avukatına teslim ettiğini söyledi. Avukatın bu ifadeyi doğrular gibi konuştu:

"Benimle temasa geçilmesi ve harekete geçmemiz bir oldu ve çok fazla bilgi veremeyeceğim

AVUKATA TELEFON GELDİ

Zanlıyı polise teslim eden avukat Kaya, telefon bağlantısında "Bana teslim olacağı" bildirildi. Kendisine telefon edenler hakkında açıklama yapmadı..

Avukat Kaya, Garipoğlu’nun teslim olmasından sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

E-5 BAKIRKÖY SAPAĞINDA

Kaya bir soru üzerine, telefonla arandığını, C.G'nin E-5 üzerindeki Bakırköy sapağına yalnız geldiğini, yanında çanta bulunmadığını, sakallı ama bakımlı olduğunu anlatarak, C.G'ye nerede olduğunu, kimin telkiniyle teslim olduğunu sormadığını söyledi.

“POLİSİ BEKLERKEN ONU RAHATLATACAK TELKİNLERDE BULUNDUM”

Hemen emniyeti aradığını, 15-20 dakika sonra 2 ekip otosunun geldiğini ifade eden Kaya, polisleri beklerken C.G'ye onu rahatlatacak telkinlerde bulunduğunu anlattı.

POLİSİ BEKLERKEN YAKINDAKİ BÜFEDEN SUCUK-EKMEK YEMİŞ

Polisleri beklerken C.G'nin acıktığını söylemesi üzerine, yakındaki bir büfeden sucuk-ekmek aldıklarını anlatan Kaya, yemek yerken kendi kendine ''Acaba suçlu bu çocuk mu?'' diye sorduğunu dile getirdi.

AVUKAT HAYYAM GARİPOĞLU’NU ARAMIŞ

Kaya ayrıca, C.G. ile buluştuktan sonra Hayyam Garipoğlu'nu aradığını ve yeğeni hakkında bilgi verdiğini belirterek, onun da kendisine, bir amcanın ne sorması gerekiyorsa onu sorduğunu kaydetti.

Cinayetle ilgili yargılama sürecinin başlamadığını ve henüz davanın açılmadığını hatırlatan Kaya, davanın açılmasıyla birlikte her şeyin daha ayrıntılı şekilde ortaya çıkacağını aktardı.

Avukat Kaya, C.G'nin 24 saat içinde adliyeye sevk edileceğini dile getirerek, ''Soruşturma tabii ki gizli. Mutlaka taleplerimiz olacak. Şahsi görüşüm, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edileceği yönünde'' şeklinde konuştu.

İŞTE YAKALANDIĞI ANDA ÇEKİLEN
FOTOĞRAFLAR....
Yakalanış anını videodan izlemek isterseniz
13. SAYFAYA BAKIN

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]



[PAGE]