BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlu yakalandı!

Katil zanlısı Cem Garipoğlu sonunda yakalandı. Bu haber ilk kez İNTERNETHABER tarafından duyuruldu...

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA


İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA BÜROSU


Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 6 aydır aranan ancak bir türlü izine rastlanamayan Cem Garipoğlu yakalandı.

Garipoğlu'nun yakalandığına dair ilk haberi; dün gece İNTERNETHABER yayınladı. Tüm dünyanın ilk kez İNTERNETHABER'den duyduğu haber, bugün tüm gazetelerde yer aldı. 

Dün gece (cuma) Garipoğlu'nun yakalandığına dair ilk duyumlar geldi. Bunun haberini yayınladıktan kısa bir süre sonra Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere yansıyan iddia; doğrulandı. İstanbul emniyetinden bir yetkili İNTERNETHABER'e Garipoğlu'nun yakalandığını bildirdi.

Alınan bilgilere göre; Garipoğlu, Ermenistan'da yakalandı. Ancak İstanbul Emniyeti Garipoğlu'nun yakalandığını gizliyor. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 hafta içinde yakalama sözü verdikten 4 gün sonra yakalanan Cem Garipoğlu'nun ilk sorgusu bitmeden resmi bir açıklama yapmak istemedi. Yarın sabah (cumartesi) resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Dün gece (Cuma) Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair kulislere bilgiler düşmüş ancak iddia doğrulanmamıştı. İNTERNETHABER'in Cem Garipoğlu'nun yakalandığına dair iddiaları haber yapmasının ardından; resmi olmayan doğrulama geldi. Emniyet içinden gelen ve basın kuruluşlarını da harekete geçiren iddia; emniyet yetkilileri ya da İstanbul Valiliğince henüz resmi olarak doğrulanmadı; ancak resmi hiç bir yalanlama da yapılmadı.

DETAYLAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

MÜDÜR 'KISTIRDIK' DEMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun para kaynaklarının kesildiğini belirterek "Yakalanması an meselesi. Etrafındaki çember iyice daraldı. Bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız" diye 4 gün önce açıklama yapmıştı.

Çapkın'ın bu sözlerinin üzerinden 4 gün geçtikten sonra, biraz önce İstanbul'dan başlayan ve Başkent Ankara'ya kadar uzanan iddia ortalığı kapladı. Ve biraz önce de Garipoğlu'nun yakalandığı resmi olmayan kaynaklarca doğrulandı.

ÖZEL TİM BULDU

Yaklaşık 6 aydır aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu yakalamak için İstanbul emniyeti tarafından kurulan özel ekibin yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Garipoğlu'nun yakalandığı Ermenistan'ın, Rusya sınırına yakın bir yerde bildirildi.

Dikkat: Haber kaynak gösterilmeden yayınlanamaz