BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Kadınları haberi olmadan sattılar

Ankara'nın en ünlü parkında ilginç olaylar yaşanıyor. Parka kadın satıcıları dadandı. Ama bu kadın satıcılarının ilginç bir özelliği var...

Abone ol



İNTERNETHABER

ANKARA-
Ankaralıların bugünlerde en çok konuştuğu konu, Ankara'nın en ünlü dinlenme parkı olan Kuğulupark'a dadanan kadın satıcıları. Ama bu kadın satıcılarının ilginç bir özelliği var.

Kuğulupark'ı mekan tutan bu kadın satıcılarını çalışma yöntemi şöyle:

Ankara'nın yabancısı olanlar göze kestiriliyor. Kadın isteyip istemedikleri soruluyor. Sonra parkta oturan kadınlar gösteriliyor ve müşteriden seçim yapması isteniyor. Müşteri seçimini yapıyor. Bunun üzerine kadın satıcısı komisyonunu istiyor. Tutturabilirse kadına verilecek parayı da alıyor. Bu durumda büyük voli vuruyor.

HABERİ OLMADAN SATILIYOR
Ardından satıcı müşteriyi parkta oturan ve hiç bir şeyden haberi olmayan kadına gönderiliyor. Satıcı kılığındaki dolandırıcı kayıplara karışıyor. Parkta dinlenmekte olan ve hiç bir şeyden haberi olmayan kadın ile fuhuş parası ödeyen müşteri bir süre sonra çözülmesi güç bir tartışmanın içine giriyor.

HAYAT KADINI OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE
Müşteri, biraz önce fuhuş parasını ödediği kadını aslında hayat kadını olmadığını ve dolandırıldığını anlayıncaya kadar yaşanan tartışmanın ardından; genellikle kadınlardan özür dileyerek Kuğulupark'ı terk ediyorlar.

KADINLAR ŞOK YAŞIYOR
Dolandırılan erkeklerin bir anda parkta yanlarına gelip, "Parayı ödedik haydi gidelim" türünden teklifleri karşısında şok yaşayan Ankaralı kadınlar, Kuğulupark'a gelemez olduklarını belirterek Ankara polisinin önlem almasını istediler.