BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Onun yanına gömülmek ister misiniz?

Ölünce onun yanına gömülmek isterseniz eğer acele edin. Yanındaki boş mezar satılıyor. Biraz pahalı tabii...

Abone ol

ABD'nin Los Angeles kentindeki Westwood Village Memorial Park'ta Marilyn Monroe'nun mezarının üstündeki mezar yeri eBay'de 500 bin dolardan açık artırmaya çıkarıldı.

Los Angeles Times gazetesinin internetteki haberinde, 23 yıl önce 81 yaşında ölen ve Monroe'nun mezarının üzerine defnedilen Richard Poncher'ın eşinin Beverly Hills'te 1,6 milyon dolarlık evinin borçlarını ödemek için böyle bir karar aldığı belirtildi.

Mezar yerinin açık artırmaya çıkarıldığını duyuran ilanda, ''İşte hayatta bir kez yakalanabilecek bir fırsat: Ebediyete Marilyn Monroe'nun hemen yanında intikal etmek...'' yazıyor.

Yaşını söylemek istemeyen ancak 70'i geçtiğini belirtmekle yetinen Elsie Poncher, eşinin mezar yerini 1954'te Monroe'nun eski eşlerinden beyzbol oyuncusu Joe DiMaggio'dan satın aldığını ve eşinin mezarda yüz üstü yattığını, bunun onun son arzusu olduğunu anlattı.

Playboy dergisinin kurucusu ve sahibi Hugh Hefner da 1992'de Marilyn Monroe'nun tam yanındaki mezar yerini 75 bin dolara almıştı.

Natalie Wood, Truman Capote ya da Farah Fawcett'ın defnedildiği mezarlıkta, Marilyn Monroe'nun yanı başında olmak isteyenler için sadece iki yer kaldı. Bu yerlerin fiyatları da 250 bin dolardan satışa sunulmuş bulunuyor.