BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,88
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırımın bittiği an

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte protokol salonunda yere yığılan başkan uzun süre sessizce oturdu.

Abone ol

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım heyecan içinde izlediği karşılaşmada Denizlispor'un golü gelince fenalaştı ve tribünü terketti. Yıldırım'ı yönetici arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Maçı protokol tribününden izleyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son dakikalarda yerinde duramadı. Aşırı heyecanlandığı için karşılaşmayı bir süre ayakta seyreden Yıldırım, daha sonra protokol salonuna girdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından olduğu yere çöküp kalan Yıldırım, başını iki elinin arasına alarak uzun süre sessizce oturdu.

Yönetici arkadaşlarıyla birlikte yaklaşık 1.5 saat protokol salonunda oturan Yıldırım, daha sonra takımının soyunma odasına gitti. Stattan 2.5 saat ayrılmayan Fenerbahçe Başkanı'nın futbolcular soyunma odasından çıktıktan sonra odada bir süre kilitli kaldığı ve stat personelinin telsizle bulunmasıyla dışarı çıktığı bildirildi.
Fenerbahçeli futbolcular da kaçan şampiyonluk sonrası gözyaşlarını tutumadılar. Sarı - lacivertli oyuncular oldukları yere yığılıp kalırken, soyunma odasına güçlükle gidebildiler.

Seyirci kızdırdı
Sahadan çıkarken, Denizlispor taraftarının "Şampiyon Cim - Bom" diye bağırması gerginliğe neden oldu. Tuncay tribünleri alkışlayarak protesto ederken, kaleci Volkan ile taraftarlar arasında küfürlü atışmalar yaşandı.
Bu arada Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk hazırlıkları yapan Fenerbahçe taraftarı da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Tüm kafe ve barları tıklım tıklım doldurarak maçı izleyen sarı-lacivertli taraftarlar, dakikalar ilerledikçe hata yapan futbolculara ve Teknik Direktör Daum'a tepkiler gösterdiler.