BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.424,24
HABER /  MAGAZİN

Michael Jacksonun hayaleti

CNN Michael Jackson'un evinin içinden canlı yayın yapıyor. Tam o sırada görüntüye bir karaltı takılıyor. İşte o anlar;

Abone ol

Bu görüntüler hem Michael Jakcson hayranlarını, hem de parapsikolograrı şok etti.

Michael Jackson'un uğruna iflas ettiği, içinde keyif süremeden kiraya vermek zorunda kaldığı ve Neverland adını verdiği çiftlikteki evi CNN'den canlı yayınla ilk kez izleyiciye gösteriliyordu.

O KARALTI MİCHAEL JACKSON MU?

Jackson'un abisi Jermaine Jackson Larry King’e mekanı tanıtırken koridorun sonunda bir karaltı belirdi. Hayranlarına göre işte o karaltı Michael Jackson'un ta kendisi... Ancak tabii ki bu fikre karşı çıkanlar, o karaltının oradan geçen birinin gölgesi olduğunu iddia edenler de var. Ancak parapsikologlar gölgelerin duvar ya da zeminde hareket edeceğini oysa bu gölgenin boşlukta hareket ettiğini söyleyerek bu teoriye karşı çıkıyor.

Bu kafa karıştıran görüntü videonun hemen başında yer alıyor. Lary King eve bağlanıyor ve koridorun sonunda o karaltı görülüyor.

İŞTE MİCHAEL JACKSON'UN HAYALETİ




MİCHAEL JACKSON
BEYİNSİZ GÖMÜLECEK

[PAGE]


MİCHAEL JACKSON
BEYİNSİZ GÖMÜLECEK

Haziran’ın 26’sında hayata veda eden Michael Jackson’ın 10 gün geçmesine rağmen hala gömülmemesi özellikle sanatçının hayranları tarafından tepkiyle karşılanırken, şimdi de sanatçının beyni olmadan gömüleceği iddia edildi.

The Mirror gazetesinde çıkan habere göre Jackson’ın ailesi sanatçının beyninin günlerce sürecek incelemesini beklemek ile beyni olmadan gömmek arasında bir tercihde bulunmak zorunda kaldı ve aile jackson’ın biran önce gömülmesi kararına vardı.

Otopsi sonuçları için beynin incelenmesi gerektiğini belirten uzmanlar bu sayede sanatçının ölüm sebebi hakkında bir sonuca varılabileceğini belirtiyor.
ABD’li ünlü patolojist Dr. Cyril Wecht yaptığı açıklamada beynin çok yumuşak bir yapıya sahip olması nedeniyle hemen incelenemeyeceğini bunun için 10-14 gün beklemenin gerektiğini söyledi. Sanatçının Salı günü toprağa verilmesi bekleniyor.