BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61
HABER /  SPOR

Trabzonspor yeni hocasını buldu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da bir araya geldikleri Samet Aybaba ile teknik direktörlük konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Abone ol

İstanbul'da Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Samet Aybaba'nın katıldığı üçlü zirve sonucunda Aybaba ile Şener el sıkıştı.

Başkan Sadri Şener, Aybaba ile birçok konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Cumartesi günü Trabzon'da son bir görüşme yapacağız ve küçük pürüzleri gidereceğiz" dedi.

Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da yaptığı açıklamada, Aybaba ile prensip anlaşmasına vardıklarını doğrulayarak, "Uzun zamandır görüşme halindeydik. El sıkıştık. Şimdi detayları konuşmak için Cumartesi günü Trabzon'da bir araya geleceğiz. Muhtemelen sözleşmeyi de imzalayacağız. Aybaba'yla başarılı olacağımıza inanıyoruz ve kendisine güveniyoruz. Trabzon ve Trabzonspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan 2003 - 2004 yılları arasında Trabzonspor'da kısa bir dönem daha teknik direktörlük yapan Aybaba, bu dönemde bordo - mavili takımla bir Türkiye Kupası kazanmıştı.