BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Polat Alemdarı çıldırtacak kıyas

Bu sözler kavgada bile söylenmez. Kurtlar Vadisi ekibi de duyunca delirecek. Reha Muhtar'ın programında bakın neler denildi.

Abone ol

CNN Türk'te yayınlanan Reha Muhtar'ın sunduğu "Çok Farklı"da Kurtlar Vadisi dizisi masaya yatırıldı. "Dizi mi gerçeğe yön veriyor, gerçekler mi diziye yön veriyor?" sorusuna yanıt arandı.

Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı bu soruya çok ilginç bir yorum getirdi.

CEMİL İPEKÇİ BİLE DAHA DELİKANLI

Kütahyalı'nın Kurtlar Vadisi ekibini kızdıracak sözleri şöyle oldu: "Burdan bütün gençlere sesleniyorum, Polat Alemdar, çakma kahramandır. Çakma delikanlıdır. Dandik bir adamdır. Bu üzerinde durulmaz. Hukuk tanımadan adam öldüren "devlet için" kalıbını "vatan için" kalıbını duydukları yerden kaçsınlar. Orada bir yalan vardır. Orada bir riya vardır. Orada bir namussuzluk vardır. Cemil İpekçi bunlardan daha delikanlıdır..."

PSİKOLOJİK HARP DİZİSİ

Kütahyalı şöyle devam etti:; "Dizinin psikolojik harp amaçlı olarak kullanılabileceğini görüyoruz. Zaten dünyada da Pentagon bunu yapmıştır. Filmler diziler insanları etkilemekte çok önemlidir. Dolayısıyla böyle psikolojik harp amaçlı bir bir kaos ortamı yaratılması bir darbe yapılmak isteniyorsa bir darbe ortamının yapılması için ortam hazırlanması için kullanılması iğrençtir.

Topluma nifak sokması, ciddi bir Kürt düşmanlığı yapması Kurtlar Vadisi Irak filminde ciddi bir Yahudi, Hristiyan düşmanlığı yapıldı. Bunlar bizim yuttaşlarımız.. Bunlara karşı insanlar kışkırtıldı. Nedim İplikçi karakteri vardı. Nazi propagandalarındaki Yahudiler gibiydi.

IRKÇILIK YAPIYORLAR

"Bunlar üzerinden oluşmuş ortam o darbe ve cinayetler ortamını yaratılması sonucu 2007'de Türkiye karıştı. Irkçılık yapmadık diyorlarsa Hrant Dink'in ailesini ikna etsinler. Malatyalı gençlerin ailesini ikna etsinler. Bizi Türkiye'deki bahsettiğim bu yurttaşlarımızı ikna etsinler. "