BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.494,17
HABER /  POLİTİKA

Gündüz AKPli gece PKKlıydı

Rüşvet isteyen ilçe başkanına sövdü. Ses kaydı yayınlandı. AKP’li vekil İNTERNETHABER’e neden öfkelendiğini açıkladı…

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- AKP’li Fevzi İşbaşaran, AKP Elazığ Karakoçan ilçe başkanı Mehmet Emin Aşan’a, ağza alınmayacak küfürler etti. Aşan bu sözleri kayda aldı ve açıkladı. Meğer perde arkasında inanılmaz bir öykü varmış. İşbaşaran İNTERNETHABER’e açıkladı:

BU ADAM PKK'LI

AK PARTİ'Yİ ŞOKE EDEN
KÜFÜRLER...

AKP'li milletvekili İşbaşaran'ın küfürlü
konuşması şoke etti. Öyle böyle küfürler
değil. İlçe başkanını "meydanın ortasında
vurmakla da tehdit ediyor"...

"Senin ananı avradını s...rim imam.
İ..ne imam.
"
gibi küfürler AK Partilileri
de şoke etti...
 
AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!



Bu adam PKK militanı. Askerden istihbarat geldi. Ben de aldım partiden attım. Gündüz AKP binasında oturuyor, gece DTP’lilerle ev ev gezip, PKK propagandasıyla bu partiye oy istiyormuş. Bu adamın yaptıklarından, rüşvet istediğinden başbakanın da haberi var, genel merkez yetkililerinin de haberi var. Ben hemen atalım dedim ama ‘idare edelim seçim sonrası atarız’ demişlerdi. Ama ip koptu. Bu adamın hesabına PKK’dan para geliyor, bunları da kanıtlayacağım. Hem Kürtçü, PKK’lı hem eski bir milli görüşçü.”

SAHTE EMEKLİ

Emekli imam olduğunu söylediği Aşan’ın emeklilik işlemlerinin de sahte olduğunu, sahte belgelerle ve sahte bir raporla emeklilik işlemi yaptırdığının da ortaya çıktığını ileri süren Fevzi İşbaşaran sözlerini şöyle sürdürdü:

BENDEN BİLE RÜŞVET İSTEDİ
“Ses kaydımı almış küfür ettim diye. Benden bu küfürlü ses kaydını yayınlamamak için para istediler. Ben de yayınlayın, ne yaparsanız yapın dedim. Ses kaydını ortaya çıkardılar. Tehdit etti, para istedi. Ben öfkelendim ve küfür ettim. Pişman değilim, tüm söylediklerimin arkasındayım. Onunla mahkemede hesaplaşacağız”

ADAYDAN 50 BİN TL RÜŞVET İSTEMİŞ

İşbaşaran, Aşan’ın rüşvet istediğini ve PKK’ya çalıştığını 15 gün önce Başbakan Erdoğan ve parti yetkililerine anlattığını da belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Nurettin Arslan Elazığ Karakocçan belediye başkanı. DP’den getirdik ve aday yaptık. Aday olduktan sonra bu ilçe başkanı gidip belediye başkanına, ‘borcum var bana 50 bin ver sana çalışırım yoksa aleyhindeyim’ demiş. O da ‘olmaz’ demiş ve beni aradı. Olayı anlattı. Ben de “bekle bakalım belki bi daha aramaz, istemez. Verme para filan’ dedim. Ama 5 gün sonra yeniden arayıp, parayı istiyor. Başkan ‘bu çok para’ diyor. Sonra ‘30 binden aşağı olmaz’ diye yanıt alıyor. Yeniden bana anlattı. Ben de gidip parti yönetiminden Haluk İpek ve Necati Çetinkayaya anlattım. Ne yapmam gerektiğini sordum. Hatta; “İstiyorsanız parayı vereyim seri numara alalım, polis baskını düzenlensin. AKP’li bir başkan rüşvet istemekten yakalandı’ deriz, bir şey olmaz” diye konuştum. ‘İdare et, seçim sonrası atarız’ dediler. Kabul etmediler ama arkasından istihbarat bilgileri geldi.

GÜN AKP'DE GECE DTP'DE

"Adam gündüz partide gece ev ev dolaşıp, DTP’ye çalışıyor. Dayanamadım küfrettim. Ben de tüm bu iddialarımı belgeli, şahitli ispat edeceğim. Dokunulmazlığa sığınmayacağım. Mahkemeye gideceğim ve hesaplaşacağım.”


(Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz)