BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Mısır tarlasında şok eden olay

İşçiler mısır tarlasında hasat yapıyordu Tam önlerinde büyük bir gürültü işittiler. Gördükleri şey inanılmazdı.

Abone ol

Konya'nın Karapınar ilçesindeki bir mısır tarlasında hasat yapılırken, yaklaşık 70 metre çapında, 80 metre derinliğinde obruk (yer kabuğunun çoğu kez aniden çökmesiyle ortaya çıkan çöküntü) oluştu.

Karapınar ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Akkuyu yaylasındaki mısır ekili tarlada çalışan işçiler, yeni bir obruğun oluşumuna tanık oldu.

Yaklaşık 70 metre çapında ve 80 metre derinliğindeki obruk, olay anında tarlada çalışan çiftçiler arasında büyük korku yarattı.

Obruğun oluştuğu sırada tarlada mısır hasadı yapan biçerdöver sürücüsü Mustafa Çınar, dün sabah saatlerinde başladıkları hasat işlemlerinin normal şekilde devam ettiğini, ancak akşama doğru büyük bir gürültü ile mısır tarlasının çöktüğünü söyledi.

DEHŞET ÇUKURUN BÜYÜK FOTOĞRAFI HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

Obruğun oluştuğu alana yaklaşık 100 metre uzaklıkta çalıştıkları için çöküntüyü hissettiklerini ifade eden Çınar, ''Büyük bir gürültü oldu. Sonra biçerdöverden indim ancak çöken alana korkumdan yaklaşamadım. Eğer birkaç dakika sonra meydana gelse biz de çöken alanda olacaktık. Oluşan obruğu arkadaşlarıma haber verdim. Çevresine yaklaşamadık. Gece çalışmamız sırasında çökmenin olmaması bizim için büyük bir şans. Eğer gece çökme meydana gelseydi çok kötü sonuçlar olabilirdi'' dedi.

DİĞER FOTOĞRAFLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]