BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05
HABER /  MAGAZİN

Naz Elmasın kardeş ayıbı

Naz Elmas, lenf kanseri olan kardeşine sırtını dönmüş.

Abone ol Lenf kanserini atlatan Açelya Elmas kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Naz Elmas'la görüşmediğini söyledi. Elmas, "Hastalığımda yanımda değildi. Bağlarımızı kopardık" dedi.

Sevilen dizilerde oynayan Açelya Elmas çarpıcı açıklamalar yaptı. Kanaltürk'te 'Orada Neler Oluyor'a konuk olan Elmas, yine kendisi gibi oyuncu olan ve Haziran Gecesi dizisiyle ünlenen şimdi de Doktorlar dizisinde yer alan kız kardeşi Naz Elmas'la görüşmediğini söyledi.

BİR TEK TEYZEM VARDI

Lenf kanserini atlatan Açelya Elmas hastalığı sırasında kardeşi tarafından hiç destek görmediğini belirterek şöyle konuştu; "O kötü hastalıkla mücadelem 3 yılımı aldı. Tedaviler sırasında yürüyemez, konuşamaz bir haldeydim. Bu sırada yanımda yalnızca 2 kişi vardı; teyzem ve yapımcım Şükrü Avşar. Annem, babam, kardeşim Naz Elmas'tan özel ilgi ya da yardım almadım. Hastalık sırasında anladım ki kan bağı değil, kendine yakın hissettiğin insanlar daha önemliymiş."

AİLEM BAŞKALARI

"Hayatımda bazı değerler kayboldu, yerine yenileri geldi" diyen güzel oyuncu şöyle devam etti; "Erkek arkadaşım Emrah bu dönemde beni terk etti. Ama şimdi ona da kızmıyorum. Ben önce hastalığı atlattım. Sonra da hayatımdaki bazı insanları atladım. Kardeşim Naz Elmas ile bu dönemde iyice koptuk. Şimdi o kopukluk derinleşti. İçime iyice yerleşti. Artık dert etmiyorum. Düşünmüyorum bile. İnsan bu genç yaşta kanserle savaşınca her şey önemsizleşiyor. Şimdi ailem başkaları."