BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  POLİTİKA

Melih Gökçeke şıllık dedi

Kılıçdaroğlu ile düelloya çıktıktan sonra istifa eden Dengir Mir Mehmet Fırat, Gökçek için olmayacak bir tabir kullandı. Bakın ne demek istemiş?

Abone ol

Kılıçdaroğlu ile düello yaptıktan kısa bir süre sonra sağlığını bahane ederek Ak Parti'deki görevinden istifa eden milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat Gökçek için "şıllık" dedi. Tabi bu tabiriyle Kılıçdaroğlu ile düelloya çıkacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le başedilemeyeceğini anlatmaya çalışıyordu.
MELİH DAHA ŞILLIKTIR

Kanal D Haber Parlamento Muhabiri İbrahim Gündüz'ün aktardığı haber şöyle:

"Dengir Bey’i yakalamışken Kılıçdaroğlu-Gökçek düellosunu sormadan olmaz. Dengir Bey’in Kemal Kılıçdaroğlu’yla söz düellosu hala akıllarda. Kısa bir süre sonra da istifa etmişti. “Ne diyorsunuz, ne olur Kılıçdaroğlu-Gökçek düellosunun sonucu?” diye soruyoruz. Duruyor birden ağzından hiç beklemediğimiz bir cümle dökülüyor, “Valla Melih daha şıllıktır… !” Ağzından çıkanın pek de uygun bir kelime olmadığının farkına varıyor, “bunu yazmayın ama” diye de ekliyor.

MELİH'LE BAŞ EDİLEMEZ

Dengir Bey ardından “şıllık” kelimesiyle neyi kastettiğini açıklamaya çalışıyor, “Kemal Kılıçdaroğlu Melih’le baş edemez. Melih PKK’dan girer, genelevden çıkar…” Dengir Fırat’ın bu sözlerine bir anlam veremiyoruz,

-PKK mı ? Genelev mi ? Ne demek istiyorsunuz Dengir Bey ? Geçtiğimiz günlerde Kanal 7’nin yalanlanan bir haberi vardı onu mu söylüyorsunuz ?”

-Evet… Belgeleri vardır. Videosunu bile ortaya koyar. Melih’le baş edilmez…"