BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.430,49
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz etmek için yaratılmışım

O yüzyılın en sapık babası! Öz kızlarına tecavüz etti. O anları zevkle anlatan sapık baba, doktorun bile kanını dondurdu.

Abone ol

Yüzyılın en sapık babası olarak tarihe geçen Josef Fritzl, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan tecavüz vakasıyla yargılanıyor. Avusturya'da kendi öz kızını yıllarca evinin bodrumuna kapatıp ona işkence dolu yıllar yaşatan Josef Fritzl, kızı Elizabeth Fritzl'e tecavüz etmiş ve ondan 7 çocuk sahibi olmuştu.

Ensest baba, hapishanede geçirdiği günlerin yanısıra psikiyatri kliniğinde de tedavi görüyor. Klinikte doktoru Adelheid Kastner'e içini döken Fritzl, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DOKTORUN BİLE KANINI DONDURDU

Tüm soğukkanlığıyla yaşadıklarını, kızına ve kızından olan çocuklarına yaşattıklarını anlatan cani adam, "Tecavüz etmek için yaratılmışım. İçimde şeytani bir güç var" ifadeleriyle doktorunun da kanını dondurdu.

HALA YAŞANANLARI ZEVKLE ANLATIYOR

Dr. Kastner'ın Fritzl için hasta raporuna kaydettikleri ise şöyle: "Kötü bir çocukluk, onu şiddete iten eğilimler, travmalar, annesinden kaynaklanan sorunlar. Çocukluğundan kalan izler onu duygusal olarak fazlasıyla etkilemiş"

Doktorun Fritzl ile ilgili gözlemleri bununla da sınırlı değil. Ona göre Fritzl, kızını bir seks kölesi olarak görmüş.

"Onu cinsel ilişkiye zorlayarak kendini güçlü hissetmek istemiş. Üzerinde hakimiyet kurmak gizli bir zevk alma yöntemi olmuş. Ona tecavüz etmekten, işkence yapmaktan keyif almış. Ondan çocuğu olmasını bilinçli istemiş. Onu bunun için zorlamış. Bu inanılmaz. Bunları anlatırken bile olayları yaşıyor gibi anlatıyor ve heyecanlanıyor. Böyle bir insanın normal bir yaşam sürmesi imkansız"

KUZULARIN SESSİZLİĞİ'NDEKİ HANNİBAL GİBİ

Josef Fritzl ve doktor Adeheid Kastner'in bir araya gelmesi ve Fritzl'in korkunç açıklamalarından haz alması beyazperdede 'sapık karakterler' arasında ilk sıralarda yer alan ve sinemaya damgasını vuran başrollerini Jodie Foster ve Anthony Hopkins'in oynadığı Kuzuların Sessizliği filmini hatırlatıyor. (Gazeteport)