BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,17
HABER /  GÜNCEL

Bakireyim deyip tetiği çekti

Yine bir gerdekte bakire krizi yaşandı. Damat bakire değilsin dedi. Kız yemin billah etti. Sonunda kan aktı...

Abone ol

Kahramanmaraş'ta merkeze bağlı Saygılı köyünde 15 yaşındaki bir kız, av tüfeğiyle intihar etti. Genç kızın bakire olmadığı gerekçesiyle baba evine gönderildiği ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü.

KOCASI BAKİRE DEĞİLSİN DİYE GERİ GÖNDERDİ

 
Fatma Korkmaz... Henüz 15 yaşındaydı. Çiftçilik yapan Bayram ve Emiş Korkmaz'ın 9 çocuğunun en küçüğüydü.
Kahramanmaraş'ta yatılı olarak ilköğretim okulunu bitiren genç kız, ailesi tarafından maddi imkânsızlık gerekçe gösterilerek daha fazla okutulmadı. Fatma'yı bir süre önce aynı köyde yaşayan İsa A., ailesinden istetti. 4 ay nişanlı kalan Fatma ve İsa, haftasonu köyde düzenlenen davullu zurnalı düğünle dünya evine girmişti. 15 yaşındaki Fatma'nın hayatı işte bu düğünle bitti...

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Saygılı Köyü'nde dün meydana geldi. Cumartesi günü kına gecesi Pazar günü de düğünü yapılarak aynı köyden kendisinden 10 yaş büyük dozer operatörü İsa A. ile evlendirilen Fatma Korkmaz, Pazartesi sabahı koca ve kocasının ailesi tarafından bakire çıkmadığı iddiası ile baba evine gönderildi.

BAKİREYİM İSTEDİĞİNİZ DOKTORA GÖTÜRÜN

24 saat önce güle oynaya davullarla gelin gittiği baba evine gelen Fatma K. durumu ağlayarak ailesine anlattı. Bakire olduğunu ve kocasından önce hiç kimseyle ilişkilisinin olmadığını ağlayarak anlatan Fatma Korkmaz, "İsterseniz beni istediğiniz doktora götürün bu nasıl iş ben bakireyim" dedi. Fatma Korkmaz'ın ailesi olup bitenlere bir an anlam vermeye çalışırken, diğer odaya çekilerek ağlamaya başlayan Fatma Korkmaz duvarda asılı olan babasına ait tek kırma av tüfeğini karnına dayayarak tetiği çekip intihar etti.

AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

Odadan gelen silah sesi üzerine içeriye giren Fatma Korkmaz'ın anne ve babası kızlarının kanlar içerisindeki cansız bedeniyle karşılaştı.

Yapılan incelemenin ardından bir günlük gelin Fatma Korkmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fatma K.'nın cenazesi sabah yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Fatma K.'nın cenazesi daha iki gün önce düğün yapılan evlerinin bahçesinde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilirken anne Emiş Korkmaz ve abla Emine Korkmaz gözyaşlarına boğuldu.