BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
HABER /  GÜNCEL

Damat 3. sayfaya manşet oldu

Damat adayı başına gelecekleri hissetmiş ve "belki de 3. sayfaya manşet olacağız" demişti. Dediği de oldu..

Abone ol Maltepe'de 1999 seçimlerinde Kahramanmaraş'tan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Yıldırım Bayezıd Terzi, isteği dışında kızıyla evlenmek isteyen taksici Ebubekir Karakaş'ı barışmak için çağırdığı evinde öldürdü.

Olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında Terzi'nin, Atatürk Caddesi 154 numaralı binadaki evinde meydana geldi.

BARIŞMAK İÇİN EVE ÇAĞIRDI

İnşaat mühendisliği yapan Yıldırım Bayezıd Terzi (58), 2 üniversite mezunu olan ve bir bankada çalışan 27 yaşındaki kızı Tuğçe Terzi'nin taksicilik yapan Ebubekir Karakaş ile evlenmek istemesine karşı çıktı.

Buna rağmen iki sevgili, bir hafta önce baba Terzi'nin onayı olmadan ayrı bir eve çıkıp birlikte yaşamaya başladı.

BEKLE, GELİYORUM

İddiaya göre; Terzi, kızının sevgilisi Karakaş'ı arayarak barışmak için evine çağırdı. Konuşma sırasında bir ara “Bir dakika bekle, geliyorum” diyerek yan odaya geçen Terzi, elinde pompalı tüfekle çıkageldi.

Ebubekir Karakaş, tüfekten sıkılan 4 kurşunla olay yerinde can verdi. Cinayetin ardından dışarı çıkıp havaya ateş eden Terzi, silah sesleri üzerine olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3. sayfaya manşet olacağız

Sevdiği gencin babası tarafından öldürüldüğünü öğrenen Tuğçe Terzi ise sinir krizi geçirdi. Terzi, "2 gün sonra düğünümüz olacaktı. Dün birlikte gelinlik provasına gittik. Ben gelinliğimi, Ebubekir damatlığını giydi. Ebubekir, 'Bu en mutlu anımız olmayacak. Belki de bizi gazetelerin 3. sayfalarında görebilirsiniz, dedi. Sanki öleceği içine doğmuştu" diyerek ağladı.