BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
HABER /  GÜNCEL

Yok böyle sünnet düğünü

Bursalı iş adamı tören yılarca konuşulsun istedi. Amacına da ulaştı. Oğlu için yapmadığı kalmadı.

Abone ol

Çocuğunun sünnet düğünü için stadyum kiralayan Bursalı iş adamı, stadyuma limuzin ile getirdiği oğlunu helikopterle gezdirdi. Evlilikte ise F-16 ile şehir turu attıracak.

İsmail Dengiz, oğlu Tahsin Dengiz için ''3 gün 3 gece'' sürecek sünnet düğünü düzenledi. Düğün için 5 bin davetiye dağıtan Dengiz, ayrıca Bursa'daki yerel bir gazeteye de ilan verdi.

Bursalı iş adamı, sünnet düğünü için kiraladığı Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa Belde Stadı'na limuzin ile getirdiği oğlunu, şehirde helikopterle gezdirdi.

TÖREN YILLARCA KONUŞULSUN İSTEDİ

İsmail Dengiz, gazetecilere, eşi Pembe Dengiz ile birlikte, oğulları Tahsin Dengiz'in düğün töreninin yıllarca konuşulmasını istediklerini söyledi.

Oğullarının ilk mürüvveti için maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Dengiz, ''O bizim tek oğlumuz. Onun için ne yapsak az'' dedi.

PARANIN ÖNEMİ YOK

Dengiz, gazetecilerin ''Düğün ne kadara mal oldu?'' sorusuna ''Hiç para harcamadım. Ben Bursa'da sevilen bir insanım. Eş dost yardım etti. Ayrıca paranın da çok önemi yok. Babamın adını taşıyan oğlum için ne yapsam azdır'' yanıtını verdi.

EVLENDİĞİNDE F-16 İLE TUR ATACAĞIZ

''Oğlunuza evlendiğinde nasıl bir düğün yapmayı düşünüyorsunuz?'' sorusunu ise Dengiz, ''Sünnetinde helikopter ile gezdik. İnşallah evlendiğinde F-16 ile tur atacağız'' şeklinde yanıtladı.

Tahsin Dengiz de böyle bir aileye sahip olduğu için kendisini çok mutlu hissettiğini belirterek, şunları söyledi:

''Sanki rüyadayım. Çok mutluyum. Gerçekten çok muhteşem bir sünnet töreni oluyor. Annemle babama bana yaşattıkları bu mutluluk için çok teşekkür ediyorum. Benimle birlikte arkadaşlarım da çok eğlendi. Sadece helikopter gezisinde biraz korktum. Sünnet olmak, helikoptere binmekten daha kolay.''

ÜNLÜ SANATÇILAR DA VARDI

Hüner Coşkuner, Mine Koşan ve Vahdet Vural'ın konser verdiği düğünde, havai fişek gösterileri de yapıldı.

BUGÜN MEHTER TAKIMI

Cuma günü mevlit okutulmasıyla başlayan düğün, bugün mehter takımı ve sema gösterilerinin ardından yemek ikramıyla sona erecek.