BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Hindu ibadeti çılgın moda

Kimisi seksi bulduğu için kimisi ise partneri için kesiyor! Bu tehlike Hindistan, ABD, Avrupa derken Türkiye'ye de sıçradı!

Abone ol

İNTERNETHABER/ Kerim GÖNAN

Kimi partneri kimisi ise tarz için kestiriyor; ancak hepsi de ölümün kucağında! Çatal dillere bir grup sosyolog, ilk kez 1997 Hindistan'da rastladı. Hindu mitolojisinde de yer alan çatal dillerin asıl amacı ise tanrıyı emmek! Bu ilginç Hinduizm geleneği şimdilerde gençlerin seks oyuncağı haline geldi.

Çatal dil, litaratürde lazer teknolojisi kullanılarak yapılan ve bir dili  ikiye bölme işlemi olarak yer alıyor. 

Çatal dile ilk kez 1997 yılında Hinduizm üzerine araştırma yapan bir grup araştırmacı, Gat Dağlarıyla çevrili Dekkan Platosu'nda rastladı.

Hindu geleneğinde yer alan ve daha çok ergenlik dönemindeki genç kadınlarda görülen çatal dillerin asıl amacı ise Tanrı'yı emmek ve bağlılık göstermek!

Bu tehlikeli gelenerek, çeşitli dergilerde yer aldıktan bir kaç yıl sonra hızla yayılmaya başladı ve önce Amerika'ya daha sonra da Avrupa ülkelerine sıçradı.

Çatal dil, her iki coğrafya da da Hindistan'da olduğu gibi gençler arasında uygulandı; ancak bir farkla! ABD ve Avrupa'daki gençler daha çok seks partnerleri için dillerini kestirdi. Onlara göre çatal dil, hem seksi bir görünüm sağlıyor hem de partnerlerini

   

Çatal diller hızla yayılıyor.
Hepsi neredeyse tarikat
gibiler,İnternette grupları
var ve toplu hareket
ediyorlar. Çatal diller
kendileri gibi olanların
dışındakilerle birlikte
olmuyorlar.

ÇATAL DİLLERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

mutlu ediyor. 

Oldukça tehlikeli!
Aslında çatal diller oldukça tehlikeli. Her ne kadar lazer teknolojisi kullanılıyor olsa da Amerika'nın arka sokaklarında bu işler hiçte hijen olmayan şartlarda ve neşter yardımıyla yapılıyor.

Operatör, dili ortaya bölerken neşteri 1 mm bile fazla kaçırsa, dildeki tüm sinirler ve kaslar yok olabiliyor. Operasyonun uygulandığı bölgede tad duyusu yüzde 50 yok oluyor ve bölme işlemi oldukça kanlı geçiyor. Dil, iki tarafından mengeneye benzer bir cihazla sıkıştırıldıktan sonra ikiye bölünüyor ve çeşitli kimyasalların kullanıldığı bu işlem yaklaşık 45 dakika sürüyor. Lazer teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen çatal dilin maliyeti ise 3000 ila 5000 bin dolar arasında değişiyor.

Herhangi bir kanun sınırlaması yok!
Gençlerin bu tehlikeli merakı konusunda ne yazıkki hiçbir ülkede yasal bir düzenleme yok! Bu da operasyonların hijen olmayan ortamlarda, yaş aralığına bakılmaksızın yaptırılmasına neden oluyor.

Nadir olsa da Türkiye'de de rastlanan bu çatal dilliler, dillerinin parçalarını ayrı ayrı ve birbirinden bağımsız hareket ettirebiliyor. Hatta dilleriyle bacak bacak üstüne bile atabiliyorlar.