BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  GÜNCEL

Şenses gaf yaptı sunucu terledi

İstanbul'da patlayan bombalar Adnan Şenses'in ayarını bozdu. Şenses reyting yapayım derken öyle bir gafa imza attı ki...

Abone ol

İNTERNETHABER

İstanbul'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından televizyonlarda yine bildik görüntüler yaşandı. 14 kişinin ölmesi 144 kişinin yaralanmış olmasını anşı-şanlı ulusal kanallarımız pek takmadı. FOX'da ise Adnan Şenses bu patlamadan reyting yapayım derken, büyük bir gafa (ya da cahilliğe) imza attı.

Kanlı saldırının olduğu dakikalarda Güngören dehşetle sarsılıyordu. Acı feryatlar haber kanalları aracılığıyla tüm Türkiye'ye yansırken, ulusal kanallar bu acıyı ne gördü, ne gösterdi.

ATV'de İbo Şov vardı. İstanbul'daki kanlı saldırıyı Türkiye'ye duyuran ilk kanal atv Haber oldu. İbrahim Tatlıses'in "İbo Show"u yarıda kesildi ve Fuat Kozluklu son dakika haberleri iletti.

Sonrasında yeniden İbo Şov'a dönüldü ve program bitirilmek yerine "ağırlaştırılmış" olarak devam etti. Yani oynak havaların yerini duygusal, damardan şarkılar aldı. 

"Benim moralim sıfır oldu ama gelgelelim hayat bu... Dünyanın her yerinde bunlar oluyor" diyen Tatlıses, ağır türkülerle işi götürdü.  

Star'da ise İkizler yarışması vardı. Patlama olunca ara verdiler. Olay yerine bağlandılar, kanlı olayı ekrana getirdiler. Sonra mı? Kaldıkları yerden şarkıları patlatmaya devam ettiler.

Hele FOX tam evlere şenlikti. Roman Star yarışması o kadar önemliydi ki 14 kişinin teröre kurban olmasına aldırış bile etmediler.
Ama daha çirkini bu işten reyting kazanmaya çalışmalarıydı. Bunu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Adnan Şenses'e terör saldırısıyla ilgili söz verdiler... Şenses'in dili dolandı ve ağzından şu sözler döküldü; "Büyük Atatürk şöyle demiş; "Hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım". Ben şaşmıyorum. Ben gülüyorum onlara..."

İstiklal Marşı'nın dizelerinden bi-haber olan Şenses, reyting yapayım derken ortalığa büyük bir çam devirdi.

Sunucu toparlamaya çalıştı, "Adnan Abi çok heyecanlandı o yüzden şaşırdı. Bu Atatürk'ün değil, Mehmet Akif'in istiklal marşıydı."

Ardından da apar-topar reklamlara geçildi. Sonrası mı damar şarkılarla reytinge tam gaz devam... Haksızlık yapmayalım, her şarkı sırasında "RomanStar jürisinin şarkıları Türkiye için... Ve Jüri üyeleri Türkiye'nin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz diyor" gibi bir alt yazı geçmeyi ihmal etmediler...

Programın finali de buna uygun oldu. Armağan Çağlayan bir küçük edebiyat parçaladı. Ardından Onuncu yıl marşı ile reytingi toplayıp gittiler...