BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32
HABER /  GÜNCEL

Vay Yalçın Küçük vay!

Şimdilerde sıkı ulusalcı. Mangalda kül bırakmıyor. Ortaya ilginç fotoğrafları çıktı. Sürprizler bununla sınırlı değil.

Abone ol

Yalçın Küçük'ün bölücübaşı Abdullah Öcalan'la sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı. Bekaa vadisini ziyaret eden şimdilerin 'ateşli ulusalcısı', Öcalan ile 40 yıllık dost gibi pozlar vermiş..

Kendisi şu sıralar Ergenekon soruşturması sonrası ekranların aranan ismi. Kanal kanal dolaşıp ekranlarda bağırıp çağıran "ateşli vatansever" Yalçın Küçük'ten bahsediyoruz..

Samanyolu Haber sitesinin haberine göre elde ettiği Küçük'ün, teröristbaşını örgütün kampını defalarca ziyaret etmiş... Skandal bununla sınırlı değil

 
 Yalçın Küçük'ün Öcalan ile çok samimi fotoğrafları çıktı. Bir kitabında ondan "kardeşim arkadaşım" diye bahsediyor. Fotoğraflar için TIKLAYIN
elbette.

TERÖRİSTLERE SESLENİYOR

Yalçın Küçük kampta teröristlere kendi bilgi birikimlerini de aktarıyor. Ders ve eğitim de veriyor. Nice mehmetçiğin kanını akıtan ocak söndüren militanlarla ellerini gönül rahatlığıyla sıkıyor. Verdiği samimi pozlar dehşete düşürüyor.

Hepsinin ellerini tek tek sıkıyor, Öcalan ile baş başa görüşüp yemek yiyor.. Toplu halde bölücülerle sohbet ediyor.

KARDEŞİM ARKADAŞIM ÖCALAN

1993 yılında basılan "Dikine bir ülke" isimli kitabında Küçük, Öcalan'ın adının geçtiği hemen her yerde "kardeşim, arkadaşım" ifadelerini kullanıyor.

KARDEŞİM DİYE HİTAP ETMEKTEN SEVİNÇ DUYUYORUM

Yine o yıllarda katıldığı terörist faaliyetlerden dolayı mahkemeye çıkarılınca da mahkemede bakın neler söylemiş?

'Öcalan kardeşim' yazısından dolayı yargılanıyorum. Apo'ya 'kardeşim' dediğim için beş yıl mı? Eğer fiyatı buysa seve seve öderim. Daha fazlasını da ödeyebilirim. Ve tekrar 'Öcalan kardeşim' derim. Öcalan kardeşim Kürt halkının pek seçkin bir oğludur, 'kardeşim' diye hitap etmekten ayrıca sevinç duyuyorum.”

ÖCALAN'A SUİKAST ENDİŞESİ

Sık sık PKK kamplarını ziyaret eden Küçük, bu ziyaretlerinden birinden dönüşünü anlattığı "Kürtler Üzerine Tezler" kitabında, teröristbaşına suikastler yapılabileceğine dair endişesini aktarmış..