BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Vodafonedan ücretsiz modem

Vodafone, istediği yerden internete bağlanmak isteyenlere "Vodafone Mobile Connect USB Stick"i sunuyor.

Abone ol

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Temmuz itibariyle başlayan kampanya kapsamında, "Hesaplı İnternet Paketleri" arasından 1 GB'lık paketi seçen ve 12 aylık kullanma taahhüdü veren Vodafone abonelerinin, Vodafone USB Stick modem cihazına ücretsiz sahip oldukları ve aylık sabit ücreti indirimli olarak ödedikleri kaydedildi.

GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ve Windows ile MAC OS X işletim sistemiyle çalışabilen yeni ürünün, doğrudan bilgisayarın USB girişinden bağlantı yaptığı ve herhangi bir USB kablosuna ihtiyaç duymadığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyası kapsamında, 'Hesaplı Internet Paketleri'-1 GB'lık paketi 12 ay boyunca kullanma taahhüdü veren Vodafone aboneleri, Vodafone Mobile Connect USB Stick cihazına ücretsiz sahip olurken, aylık sabit ücreti 35 YTL olan 'Hesaplı İnternet Paketleri-1 GB'lık pakete ise ayda sadece 25 YTL ödüyorlar.

İlgili fiyatlara KDV ve ÖİV dahil edildiğinde 'Hesaplı İnternet Paketleri'-1 GB'lık paket aylık sabit ücreti 42,42 YTL, indirimli 'Hesaplı İnternet Paketleri'- 1GB'lık paket aylık sabit ücreti ise 30,30 YTL'dir."

Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Vodafone Mobile Connect USB Stick, kullanıcının istediği yerden istediği an internete bağlanabilmesini sağlıyor. Bir memory stick kadar küçük olan bu yeni ürünümüz, piyasadaki benzerlerine kıyasla hem daha ekonomik hem de son derece kullanıcı dostu oluşuyla dikkat çekiyor" dedi.