BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye skandal gelin!

Fener'in skandal gelinin Real Madrid'in ilk altısıyla birlikte olduğu ortaya çıktı! İşte Güiza'nın skandal eşi Nurie Bermudez...

Abone ol

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen İspanyol golcü Güiza'nın eşi Nurie Bermudez'in skandallarıyla tanınıyor. Bermudez'in en büyük bombası ise evlenmeden önce Real Madrid takımının ilk altısıyla yattığını açıklamasıydı.

Geçen sezon İspanya Ligi'nde gol kralı olan ve yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği iddia edilen Güiza'nın başarısının arkasındaki sır ortaya çıktı.

Şu anda 28 yaşında olan yıldız oyuncu, kariyerinin başlarında Xerez, Mallorca, Huelva, Barcelona B takımlarında bir türlü bekleneni veremedi. Gece hayatına düşkünlüğü ile bilinen Güiza'nın çıkışı Murcia takımında başlıyor.

Ama asıl patlamayı Getafe forması altında yapıyor. Bu takıma geldiğinde Madrid'in renkli yaşamında kaybolup gideceğine inanılan başarılı forvet, seks skandallarıyla tanınan model Nuria Bermudez ile tanışıyor.

Bermudez de o zamana kadar sansasyonlarla biliniyor. Koyu bir Real Madrid taraftarı olan ve Beckham, Figo, Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla ilişki yaşayan Nuria'nın en büyük bombası ise "İlk onbirin 6'sıyla yattım" şeklindeki açıklaması.

Ancak ünlü model, evlendikten sonra skandalların da arkası kesiliyor.