BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,84
HABER /  SPOR

Servetten kötü haber!

Milli Takım Çarşamba günü Almanya ile yarı final oynayacak. Ama sürekli kötü haber geliyor. Bu kez Servet'ten bir haber vardı. Bakın neydi?

Abone ol

İNTERNETHABER /

Milli Takım'dan bir kötü haber daha geldi. Sakatlar ve cezalılar yüzünden son derece kritik durumda olan Milli Takım'da Çarşamba günü Almanya maçında Servet de olmayacak.

Kötü haberi Kanal D Muhabiri Ekrem Açıkel'den geldi. Açıkel, DHA Spor Müdürü Faik Gürses'e mikrofon uzattı ve ondan şu açıklamayı aldı:

"Servet Çarşamba günü kesin oynamıyor. Şimdi en önemli soru; Gökhan Zan’ın yanında kim oynayacak? Mehmet Topal mı, Hakan Balta mı"

Dün Milli Takım'dan yapılan açıklamada sakatlarla ilgili şu bilgilere yer verilmişti.

Emre Belözoğlu: Salondaki çalışmalarını sürdüren futbolcu bugün akşam idmanında sağlık ekibi denetiminde saha çalışmasına çıkacak.

Tümer Metin: Kasık ağrısı problemiyle tedavi gören oyuncunun saha antrenmanlarına sağlık ekibi denetiminde devam edilecek.

Emre Güngör: Turnuvayı kapatan futbolcunun tedavisine sabah-akşam çift seans olarak devam ediliyor.

Açıklamanın son bölümünde ise Hırvatistan maçında küçük sağlık problemleri yaşayan Mehmet Topal, Rüştü Reçber, Semih Şentürk, Gökdeniz Karadeniz'in tedavilerinin sürdüğü ve şu an itibariyle oynamalarına engel bir durumun görülmediği belirtildi.

CEZALILAR

Tuncay Şanlı, Arda Turan ve Emre Aşık Hırvatistan maçında cezalı duruma düştüğü için Almanya karşısında oynayamayacak.