BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.497,98
HABER /  SPOR

Ben böyle maç görmedim

Hırvat teknik direktör Bilic, öyle şaşkındı ki, "Türkler'in son kurbanı biz olduk" diyordu. Dahası da vardı. Bakın neler döktürdü.

Abone ol

Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken, "Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. Son kurbanları biz olduk" dedi.

BÜTÜN KORKULARIM BAŞIMA GELDİ

Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirim. Ancak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu.

BU ADAMLAR ATMAK İÇİN YEMEYİ BEKLİYOR

Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu.

TÜRKLER'DE TARİF EDEMEDİĞİM BİR ŞEY VAR

Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi.

Biliç, yarın yeni bir güne başlayacaklarını, biraz ağlayıp üzüleceklerini, ancak yaşamın da sürdüğünü sözlerine ekledi.