BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  POLİTİKA

Kraliçeyi bile takmadılar

Bu öyle bir savaş ki kraliçe bile buzları eritemedi. Emine Hanım ancak Hayrünisa Hanım olmayınca protokole katıldı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Kimse işin aslını bilmiyor. Yani bu kavganın nerede, ne zaman ve neden başladığını... Bilinen tek şey Hayrunisa Gül ile Emine Erdoğan'ın arasına büyükçe bir karakedinin girdiği....

Sorun her ne ise Hayrünisa Gül first leydi olarak Çankaya Köşkü'ne taşındıktan sonra protokollere de yansımaya başladı. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hayrünisa Hanım'ın olduğu hiç bir mekana ayak atmaz oldu.

En son örnek Çankaya Köşkü'nde Kraliçe Elizabeth onuruna verilen yemekte sergilendi. Emine Hanım, Kraliçe Elizabeth için bile kılını kıpırdatmadı. Hayrünisa Gül'ün ev sahibi olduğu davete eşini yalnız bırakma pahasına katılmadı.

Kraliçe'nin uçak gemisinde ev sahibi olarak verdiği yemekte de gözler Emine Hanım'ı aradı. Ama o Hayrünisa Hanım olduğu için yine ortalıkta yoktu.

4 GÜN SONRA ÖZEL FORMÜL

Kraliçeye 4 gün süren Türkiye ziyareti boyunca Hayrünisa Gül eşlik ettiği için Emine Erdoğan ile Kraliçe Elizabeth bir türlü biraraya gelemedi.

Sonunda bugün özel bir formül bulundu. Kraliçe'nin büyükelçilikteki doğum gününe Gül çifti katılmayınca Emine Hanım ortaya çıktı.
Emine Hanım, Kraliçe doğum günü partisinde bol bol fotoğraf çektirdi ve başbaşa sohbet etti.

4 gün boyunca zirveden yansıyan bu soğuk hava "zirvedeki first leydi kavgasını" bir daha gündeme taşıdı... Kafalarda "bu nasıl bir kavga ki kraliçeyi bile takmadılar" sorusunu bıraktı.