BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.423,80
HABER /  POLİTİKA

Planı yapan Bölükbaşı mı?

"Kapatma davasının ardındaki isim o" denildi, Ankara karıştı... Bölükbaşı İnternethaber'e konuştu...

Abone ol

İNTERNETHABER

Balçiçek Pamir çok büyük bir iddiada bulundu. Ankara kulislerinde "Kapatma davasının arkasında kim var?" sorusuna verilen cevabı aktardı. Pamir'in kulağına gelenlere göre her şey MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın planıydı...

İNTERNETHABER'e konuşan Bölükbaşı iddiaları kesinlikle reddetti. Hatta telefonda konuştuğu Pamir'in kendisinden özür dilediğini ve bugün de bir özür ve düzeltme metni

 PAMİR İDDİASININ ARKASINDA
 Deniz Bölükbaşı, Pamir'in özür dileyeceğini söylüyordu. Ama arkasında duruyor ve şunları yazıyor; "MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı Ankara dedikodularını kaleme aldığım dünkü yazım için aradı. Gülerek ‘Bu yazdığınız doğru değil çünkü benim üslubum böyle değildir’ dedi. Biraz sohbet ettik telefonu kapadık. Şimdi sıkı durun, dün telefonum susmak bilmedi. Meslektaşlarım, eski ve yeni milletvekilleri ve hatta MHP’nin önde gelen isimleri arayarak yazdıklarımı birebir Deniz Bölükbaşı’nın ağzından duyduklarını söylediler. Bölükbaşı’yla tekrar konuştum tabii. Bölükbaşı ‘Gazeteciler madem biliyorlardı neden bugüne kadar yazmadılar? O zaman onların gazeteciliklerinden kuşku duyarım’ dedi. MHP’li diğer isimler hakkında ise yorum yapmaktan kaçındı.
Uzun lafın kısası MHP’li Bölükbaşı diyor ki ‘Ben Kapatma Davası’nın arkasındaki isim değilim!’ Diğerleri kimliklerini açıklamaya yanaşmadığına göre bana da Bölükbaşı’nın söylediklerine inanmak kalıyor.
yayınlayacağını söyledi. 

Pamir'in Bölükbaşıyla ilgili iddiası ise şöyle:

HER ŞEY BÖLÜKBAŞI'NIN PLANI

"Kapatma davasının arkasındaki isim MHP Ankara milletvekili Deniz Bölükbaşı mı? Ankara’da herkes Bölükbaşı’nın bir gece sofrasında ağzından kaçırdıklarını anlatıyor.
MHP’nin türban çıkışı tamamen benim fikrim. Olaylar güzel gelişti. Parti kapanacak! Zaten amacım partinin kapatılmasıydı’"

BÖLÜKBAŞI İNTERNETHABER'E KONUŞTU

Balçiçek Pamir'in iddiasının ardından MHP milletvekili Bölükbaşı'yla görüştük. Hasta yatağında ulaştığımız Bölükbaşı iddiaları kesinlikle reddetti ve "Balçiçek Hanım benden özür diledi" dedi. Bölükbaşı İnternethaber Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra'ya şöyle konuştu:

 

Balçiçek Pamir’in dün yazdığı bu yazı tümüyle yanlış. Doğru hiçbir nokta yok. Ben zaten kendisi ile konuştum. Benden özür diledi ve düzeltme yayınlayacağını söyledi. Şimdi biraz rahatsızım, o yüzden bakmadım özür yazısı yazıp yazmadığına. Ama yazdıklarının ne özü ne de biçimi doğru. Ben böyle bir toplantıda böyle bir söz söylemedim. Ağzımdan böyle bir söz çıkmadı. AKP’ye kapatma davası açılsın diye böyle bir plan uygulanmış filan değil. Bu doğru değil.”