BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İnterneti yaz, bilgisayar kazan

İnternet Medyası Derneği ile İnternet Kurulu tarafından düzenlenen yarışmada bilgisayar kazanabilirsiniz.

Abone ol "24-25 Nisan 2008 tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da Ulaştırma Bakanlığı ve İnternet Medyası Derneği işbirliği ile düzenlenecek olan “İnternet Günleri” etkinlikleri kapsamında ortaöğrenim kurumu öğrencileri arasında “İnternet Nereye Gidiyor ?” konulu kompozisyon, şiir ve grafik dallarında yarışmalar düzenleniyor.

Üç dalda yarışmalara katılmak isteyen öğrencilerin, iki sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlayacakları kompozisyon metinlerini, 4 kıtayı geçmeyecek şekilde hazırlayacakları şiirlerini ve A4 boyutunda hazırlayacakları grafiklerini, iletişim bilgileri ile birlikte, 18 Nisan 2008 tarihi saat 18:00’a kadar Ulaştırma Bakanlığı etkinlik@ubak.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekiyor.

Ayrıca, katılmak isteyenler, hazırlayacakları kompozisyon, şiir ve grafiklerini, “Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü Hakkı Turayliç Caddesi No:5 Emek/Ankara” adresine belirtilen tarihe kadar posta ile veya şahsen iletebilirler.

Bu üç dalda hazırlanmış olan eserler, Ulaştırma Bakanlığı tarafından  oluşturulacak bir komisyon tarafından değerlendirilecek ve başarılı öğrencilere birer adet dizüstü bilgisayar verilecek.