BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,93
HABER /  SPOR

Yıldırım bombayı patlattı!

Fenerbahçeliler bu habere çok sevinecek. Bize ulaşan haberlere göre Başkan dünyaca ünlü bir yıldızın işini bitirdi

Abone ol

İNTERNETHABER/ÖZEL
Savaş Ateş

Fenerbahçe'den ikinci yüzyıl bombası...Barça'nın ünlü yıldızı Eto'o'nun transferi yüzde 90 bitti.. İNTERNETHABER flaş gelişmenin perde arkasını açıklıyor.

Sabah gazetesinde yer alan başkan Aziz Yıldırım'ın Ronaldinho ve Eto'o için İspanya'da bulunduğu haberi kısmen doğru. Külüp içinden aldığımız bilgiler biraz daha farklı. Aslında bu haberler Fenerbahçe yönetiminin medyayı şaşırtmasından ibaret. Basın Ronaldinho'ya odaklanırken yönetim Eto'o'nun işini bitirdi gibi. Adı bizde saklı kaynak aynen şunları söyledi;

'Evet Aziz Yıldırım İspanya'da ve Barcelona ile görüşüyor. Ama bu görüşme Eto'o için. Eto'o yıllık 6,5 milyon euro istedi. Ancak başkan Eto'o'yu yıllık 4 milyon euro'ya ikna etti. Bu transfer yüzde 90 bitti.  Ronaldinho için başkanın herhangi bir girişimi olmadı.'

BASINA AÇIKLAMA YAPILMADI

Sabah gazetesine göre Katalan kulübü adına masaya oturan teknik sekreter Beguiristain ve asbaşkan Ingla; Yıldırım'ın isteği üzerine basına açıklama yapmayacaklarını söylediler. F.Bahçe'nin teklifini alan Barcelonalı yöneticiler, yönetim kurulunda değerlendireceklerini söylediler.

REKLAM HAKLARI ÜLKER'İN

Menajer masrafları dahil ilk etapta gereken para 40 milyon euro. Bu paranın finansörünün ise kısa süre önce uluslararası çikolata markası Godiva'yı alan Ülker Grubu olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Ülker, iki yıldızın reklam ve sponsorluk haklarına sahip olmak koşuluyla Ronaldinho ve Eto'o'yu ya da ikisinden birini F.Bahçe'ye hediye edecek. Bu transfer gerçekleşirse, Ülker'in G.Saray ve Beşiktaş'a da bir yıldız oyuncu alması bekleniyor.

KİM GİDECEK?

Etonun gelişiyle birlikte şimdi sorulan soru kimin gideceği. Şu anki gol kralı, müzmin yedek, nöbetçi golcü Semih mi, bir türlü beklenen patlamayı yapamadığı halde Zico'nun ısrarla ben memnunum dediği Kezman mı? Aslına bakarsanız ikisi de gidebilir. 

KEZMAN AĞIR BASIYOR

Daha önce ki gün yaptığı açıklamada 'Türkiye'de bazı açılardan mutsuzum. Üzerimde yapılan polemikler ve baskı beni rahatsız ediyor. Çok ciddi operasyon geçirdim. Sevilla başarısında, Beşiktaş maçlarında emeğim var ama bunlar unutuluyor ve bu durum da beni çok rahatsız ediyor' diyen Kezman daha ağır basıyor. Ancak Semih'in artık yedek kalmaktan rahatsız olduğunu belli eden hareket ve açıklamaları

 

hatta 'Yedek kalmak elbette beni üzüyor. Ben profosyonelim teklif gelirse değerlendiririm' söylemi unutulmamalı. Kesin olan bir şey var ki ya Semih ya Kezman seneye bu takımda olmayacak.

İSPANYOL BASININDA 1. HABER

Ronaldinho’nun İtalya’nın AC Milan takımıyla anlaşmak üzere olmasından dolayı Fenerbahçe’nin gözünü Kamerunlu futbolcuya çevirdiğini savunan Marca gazetesi, "Zico ve Roberto Carlos’un yeni hedefi Samuel Eto’o. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcu menajeri Dino Pasaliç bu operasyon için uğraşıyorlar" diye yazdı.

Fenerbahçe için ekonomik sorun bulunmadığı, Roberto Carlos’un geçmişte İspanyol basınına söylediği gibi büyük bir transfer için 90 milyon euro ayırdığını öne süren İspanyol spor gazetesi, söz konusu 90 milyon euronun Eto’o için ayrılmış olabileceğini belirtti.