BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  GÜNCEL

Mesut Yılmaza Hitler iksiri!

Mesut Yılmaz Hitler'in uyguladığı yöntemle genç kalıyor. O yöntem ise kan yıkama...

Abone ol

Mesut Yılmaz nasıl bu kadar genç görünüyor? Sebebi son yılların, çok rağbet gören alternatif tıp uygulamalarının başında gelen ozon terapi ya da Almanlar'ın deyimiyle 'Kan yıkama'...

Dünyada kanını yıkatan en ünlü kişi ise Hitler. 2. Dünya Savaşı sırasında Hitler, ozonun sağlık ve performans artırıcı gücünü keşfetmiş, kendine uygulamanın yanı sıra; savaş pilotlarının bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla da kullanmıştı.

Kanını yıkatarak gençleşenler arasında Hollywood starlarından Prens Charles'a, futbolculardan siyasetçilere pek çok ünlü var. Cem Uzan, Mesut Yılmaz da kanını yıkatanlardan.

CİNSEL GÜÇ MOLEKÜLÜ

Bakteri ve mantar öldürücü özelliği sebebiyle, enfekte olmuş yaralarda bakteri ve virüslerin sebep olduğu hastalıkların tedavisinde dünyada yaklaşık 163 yıldır uygulanan ozon tedavisi günümüzde kanserden kolite, dolaşım bozukluklarından, hepatite kadar pek çok hastalığın tedavisinde yardımcı yöntem olarak kullanılıyor.

Ozonu asıl değerli kılansa Motivasyon - performans arttırma ve vücudu gençleştirmede ki etkileri. Doğada gizli bu mucize molekülün yararları bu kadarla sınırlı değil. Kan dolaşımını arttırma yeteneği dolaşım ile ilgili bozuklukların tedavisinde de kullanılıyor. Başta İtalya ve Almanya olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde uygulanan ozon tedavisini Türkiye'de uygulayan Anestezi ve Reanismasyon Uzmanı Dr.İsmail Ağar, ozon tedavisinin yaşlı kişilerin oldukça iyi yanıtlar verdiğini belitirken ozon tedavisini ve etkileri konusunda şunları söylüyor:

''Bütün klinik avantajlarının yanı sıra oksijenin dokular tarafından daha iyi kullanımını sağlar, bağışıklık sistemini harekete geçirir ve vücudun kendi antioksidanlarını ve serbest radikallere karşı savaşan hücreleri harekete geçirir.”

İŞ ADAMLARININ FAVORİSİ

Kan yıkama yöntemine iş adamlarının da çok rağbet ettiğini söylüyor Dr. Ağar ve ekliyor "Stresi yenmek, hedefleri belirlemekte kolaylık sağlamak, zihni ve ruhi performansını artırmak isteyen pek çok işadamı ozon tedavisini seçiyor. Yöntem özellikle stres yönetiminde çok etkili.” Ozon tedavisine 30 ile 35 yaşından sonra başlanması gerektiğini belirten Dr. Ağar, “Hastalarımın çoğu erkek.

Ozonu en çok erkeklerde yaşlanmanın etkilerini azaltmak için kullanıyoruz. Ozon tedavisi erkeklerde sıkça görülen cinsel fonksiyon bozukluklarında dolaşımı düzenlediği için tercih ediliyor. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği için ayrıca grip aşısına gerek de kalmıyor” dedi.

BAĞIŞIKLIĞI ARTIRIYOR

Ozon, bağışıklık sisteminin zayıfladığı bütün hastalıklarda etkili. Ozon gazı, ciltten emilim yoluyla alındığı zaman hücrenin oksijenlenmesini artırarak yaşlanmaya neden olan serbest radikalleri engelliyor. Ameliyat sonrası halsizlik durumlarında, kireçlenmelerde, eklem ağrılarında, sporcuların performansını artırmada ozan tedavisinden çok iyi sonuçlar elde ediliyor.

OZON NEDİR? NASIL ETKİ EDER?

Ozon terapi, kanı oksijene doyurarak, dokulardaki oksijenasyonu artırıyor. Dünyada Almanya, İngiltere, ABD, Malezya, Brezilya gibi pek çok ülkede sadece ozon terapi yapan özel hastaneler mevcut. İtalya'da özel kürsüsü bile var. Almanya'daysa 8 bin hekim ozon terapi uyguluyor.

Ozon oksijenin yüksek enerjili hali. Tedavi amaçlı ozon insanlara oksijen gibi solunum yoluyla verilemiyor. Çünkü güçlü oksidasyon özelliği ile saf halde solunursa belirli bir dozdan sonra tahriş edici etki gösteriyor. Fakat deriden ve dokulardan çok kolaylıkla emiliyor.

Onun için ozon tedavisi genel olarak kanın ozonlanması yoluyla yapılıyor. Kanın ozonlanması ya kişinin kanı ozonlanarak kendisine geri veriliyor ya da solunum sistemi dışındaki dokulara ozon çeşitli yöntemlerle temas ettiriliyor. Ozon kana geçtikten çok kısa süre sonra da yüksek enerjili oksijen halinde etkisini göstermeye başlayarak hücrelerin içine giriyor. Ozon hücre elemanlarını ve enzim sistemlerini uyararak vücudun kendi antioksidan korumasını hızlandırıyor. Antioksidan enzimlerin kanda süratle artması vücudun kendisine zararlı olan gelişmeleri önlüyor.

NELERE İYİ GELİYOR?

Kan dolaşımı bozuklukarın Romatizma

Yüksek kolesterol

Sivilce

Migren

AIDS

Sigaranın yol açtığı zararlar

Erkeklerde dolaşım bozukluğuna bağlı cinsel yetersizlik

Yorgunluk ve bitkinlik

Kendini iyi hissetmeme

Bağışıklık sistemini kuvvetlendirme, yeni hücre yapımı

Detoks etkisin Yaşam kalitesini arttırma.

UYGULAMA YÖNTEMİ

Hastadan 100 ml. yani yarım su bardağı kadar kan alınıyor. Steril ozon seti denilen özel sette ozonla muameleye tâbi tutuluyor. Daha sonra aynı kan aynı setten hastaya veriliyor. Herhangi bir enfeksiyon riski veya yan etkisi yok. Çünkü kan kendi kanınız.

Kaynak: Bugün