BIST 9.610
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.481,51
HABER /  MAGAZİN

İskender Büyük kim?

Kurtlar Vadisi'nde nefes kesen final. Yeni düşmanı gerçekte kim? Kırmızı kitapta ne var?

Abone ol

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ı zor anlar bekliyor. Dizinin 25. bölümünde "İskender Büyük" karakteri ortaya çıktı. İstihbarat servislerinin bile korktuğu bu isim kim? Diziye çok sükseli bir giriş yapan İskender Büyük hakkında spekülasyonlar başladı?

VELİ KÜÇÜK MÜ?

Bilindiği gibi dizi, güncel olayları başarıyla sahneye uyarlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu ulusalcı yapılanmayı deşifre ediyor. Bu yapılanmanın başındaki ismin emekli paşa Veli Küçük olduğu iddia ediliyor. İskender Büyük isminin Veli Küçük ismini çağrıştırması da başka bir rastlantı.

KIRMIZI KİTABIN SIRRI

Vadideki ilk icraatı istihbaratlar başkanını ortadan kaldırmak olan Büyük İskender, Hakan ve köstebek Cengiz’le birlikte Polat’a yeni pusular hazırlayacak. Büyük İskender, 25. bölümün finalinde Polat’ın eline geçmesini istemediği önemli bir belgeden söz etti. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri, kırmızı kitap kod adlı bu belgenin sırrının çözülmesini merakla bekliyor…

POLAT'IN ELİNE GEÇMEMELİ

Vadinin yeni düşmanı Büyük İskender’in “İhtiyarlar Heyetinin elinde olduğunu söylediği” kırmızı kitap ne? “Kırmızı Kitap” ne anlama geliyor? Büyük İskender, neden bu belgenin Polat’ın eline geçmesini istemiyor?