BIST 9.595
DOLAR 32,51
EURO 34,65
ALTIN 2.478,45
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sutherland 24’ü sevdi

24 adlı dizinin başrol oyuncusu Sutherland, 40 milyon dolar karşılığı 3 yıl daha Jack Bauer’i canlandıracak.

Abone ol
Ülkemize girdiği ilk yıllarda beğeni kazanan ama sonrasında Türkleri terörist olarak anlatan 24 adlı diziye 3 sezon daha devam edilecek. Ülkemizde tepki çeken bölümlerin gösterildiği şu günlerde dizinin gelecek bölümlerinde ne gibi konuların işleneceği merak konusu.
Kısa süre sonra Michael Douglas ve Kim Basinger ile birlikte The Sentinel adlı filmde izleyeceğimiz Kiefer Sutherland, TV tarihinin en pahalı anlaşmalarından birine imza attı. Oyuncu, 24 dizisinde üç yıl daha özel ajan Jack Bauer karakterini canlandıracak.
Hollywood Reporter kaynaklı haberde, anlaşmanın oyunculuk dışında Sutherland'ın yeni yapımcılık şirketinin önümüzdeki 2 yıllık faaliyetlerini de kapsadığı belirtilirken, Sutherland'in sadece oyunculuk için yaklaşık 40 milyon dolar alacağı bildiriliyor.
Habere göre, halen beşinci sezonu devam eden dizinin tarihindeki en yüksek rating ortalamalarından bazılarına ulaşması ve DVD satışlarındaki patlama, yapımcıları bu kararı almaya teşvik etti.
Yaptığı açıklamada, dizideki yıllarını kariyerinin en yaratıcı ve değerli yılları olarak tanımlayan Sutherland, her alanda başarılı olan böyle bir dizide oynamaya devam edecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.