BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  GÜNCEL

Tacizcinin gözünü oydular

1,5 yaşındaki bebeği taciz etmişti. Hapishanede gözünü oydular.

Abone ol

İzmir’de 1.5 yaşındaki bebeğe tecavüz skandalının baş zanlısı olarak 21 yıl hapis cezası alan Yılmaz V., Kaynaklar Cezaevi’nde mahkumların saldırısına uğradı.

Çay kaşığıyla bir gözü oyulan Yılmaz V. iki kez ameliyata alındı Türkiye’yi ayağa kaldıran bebeğe tecavüz rezaletinin baş zanlısı Yılmaz V. cezaevinde saldırıya uğradı.

KENDİ İSTEĞİYLE KOĞUŞA ÇIKTI

Mahkemece 21 yıl hapis cezasına çarptırılan Kaynaklar Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yılmaz V., tek kişilik hücrede kalmaktan sıkıldığını belirten bir dilekçeyi yönetimine sundu. Koğuş arkadaşıyla kalmasına izin verilen Yılmaz V., belli aralıklarla bahçede diğer hükümlülerle bir araya gelmeye başladı. Ancak hükümlüler arasında, Yılmaz V.’nin bebeğe tecavüz ettiği haberi hızla yayıldı. Yaklaşık 20 gün önçe de olayı duyan hükümlülerden biri eline geçirdiği çay kaşığıyla Yılmaz V.’ye saldırdı. Çay kaşığının sapıyla bir gözünü çıkardığı Yılmaz V.’nin ikinci gözünü de oymaya çalışan hükümlü gardiyanlar tarafından engellendi. Bir gözü tamamen kör olan Yılmaz V.’nin diğer gözü de kör olma noktasına geldi. İki kez ameliyata alınan Varlı’ının en azından tek gözünün görebilmesi için üçüncü bir operasyon geçireceği belirtildi.

ANNE DE 5 YIL CEZA ALMIŞTI

 1 Ocak günü İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında 1.5 yaşındaki N.N.B’ye “Eziyet ve tecavüz” edildiği iddiasıyla yargılanan sanıklardan Yılmaz V. 21 yıl, anne Fadime B.’ye de “Küçük çocuğa eziyet” suçundan 5 yıl hapis cezası verilmişti. Aynı davada tutuklu yargılanan M.D. ile tutuksuz yargılanan A.A. ise beraat etmişti.

Kaynak: Akşam