BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.435,99
HABER /  MAGAZİN

Göçerden ahlaksız teklif

Göçer sevilen isimlerden biri. Ama bir de kalp hastası kızına sormak lazım.

Abone ol

Ferhat Göçer'in, eski eşi Berna Hocaoğlu'na kendisine nafaka davası açmaması için 10 bin dolarlık senet imzalattığı ortaya çıktı. Mahkeme belgeyi geçersiz kıldı.

SENET İMZALATMIŞ

Ferhat Göçer'e ikinci eşi Dr. Berna Hocaoğlu'nun açtığı ve geçen hafta görülen nafaka davasında ilginç bir gelişme yaşandı. Göçer, beş yıl evli kaldığı ve 1998 yılında boşandığı eşine, kendisi hakkında nafaka ve tazminat davası açmaması için 10 bin dolarlık senet imzalatmış.

11 Eylül'de Bakırköy 1. Aile Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada; Hocaoğlu'nun, dava açtığı takdirde bile Göçer'e 10 bin dolar ödemek zorunda kalmadığı kanatine varılarak senet geçersiz kılındı.

AHLAKA AYKIRIDIR

Eski eşler arasında yaşanan bu olay mahkeme tutanaklarına ise şöyle geçti: 'Davalının sözünü ettiği 'Katılım nafakası istemeyecek, isterse 10 bin dolar tazminat ödeyecek' şeklindeki bir akdin, öncelikle ahlaka ve adaba aykırı olduğu, dolayısı ile kesin olarak hükümsüz bulunduğu açıktır.'

Dava ekim ayına ertelenirken Ferhat Göçer'in Dr. Berna Hocaoğlu'ndan doğma ve bugün 10 yaşında olan kızları Yağmur için nafaka ödeyip ödemeyeceği ikinci duruşmada belli olacak.

Hocaoğlu, kalp rahatsızlığı olan ve iyi şartlarda bakılması gereken kızı Yağmur'un tedavi ücretlerinin artması ve eski eşinin doktorluğun yanı sıra şarkıcılıktan da para kazanması üzerine Bakırköy 1. Aile Mahkemesi'nde aylık 2 bin 500 YTL isteğiyle nafaka davasını açmıştı.