BIST 8.886
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,28
HABER /  DÜNYA

New York'ta patlama son dakika saldırgan gözaltında

New York'ta bir otobüs terminalinde patlama yaşandı. Olayda yaralıların olduğu ifade edilirken, bir kişi gözaltına alındı. Öte yandan patlama anına ait görüntüler yayınlandı.

Abone ol

ABD'nin New York şehrinde büyük bir patlama yaşandı. Bir şüpheli gözaltında. Şüpheli şahsın üzerinde canlı bomba yeleği bulunduğu iddia edilirken olayda tek yaralı kişinin bu şahıs olduğu belirtildi. Öte yandan patlama anının görüntüleri ortaya çıktı.

Patlamanın Times Meydanı yakınlarındaki bir otobüs terminalinde gerçekleştiği ifade edildi. Reuters haber ajansı, New York itfaiyesinin liman bölgesinde bir yangına müdahale ettiğini duyurdu.

İŞTE PATLAMA ANI

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA: Patlama sonrası bir şüphelinin gözaltında olduğu ifade edildi. Şahsın yaralı olduğu belirtiliyor.

TERMİNALLER BOŞALTILIYOR: New York polisinin Twitter adresinden yapılan açıklmada "NYPD 42. Cadde ile 8. Cadde'deki kaynağı bilinmeyen patlamaya müdahale ediyor. A, C ve E metro hatları tahliye ediliyor. Bu ön bilgidir. Daha fazla bilgi geldikçe paylaşacağız" denildi. Öte yandan şehirde bazı metro hatları iptal edildi.

BORU TİPİ BOMBA OLABİLİR: Bombanın boru tipi bomba olduğu, istenilen zamandan önce patladığı ve şüphelinin de yaralılar arasında olduğu bildiriliyor. Yaralılar Bellevue Hospital’a kaldırıldı. ABD Başkanı Donald Trump'a patlamaya ilişkin bilgi verildiği kaydedildi.

SALDIRGAN BANGLADEŞLİ: Ny Daily News'te yer alan habere göre, New York Polis Departmanı yetkilisi Bill Bratton, elde edilen ilk bilgilere göre şüphelinin 20'li yaşlarında bir Bangladeş'li olduğunun düşünüldüğünü söyledi.

New York'ta son dakika patlama olay yerinden ilk görüntülerNew York'ta son dakika patlama olay yerinden ilk görüntülerNew York'ta son dakika patlama olay yerinden ilk görüntülerNew York'ta son dakika patlama olay yerinden ilk görüntülerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN