BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  GÜNCEL

Nevşin Mengü'den o başkana güldüren yanıt! O göbekle..

Eski CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, elinde uzun namlulu silahlarla poz verip "reisin çağrısına bakar, koşa koşa gideriz" diyen AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'i tepki gösterdi. Mengü'nün verdiği yanıt herkesi güldürdü.

Abone ol

Nevşin Mengü, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik olarak başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na gönderme yaparak, iki uzun namlulu silah ve belinde de bir tabanca ile poz vermesine ilişkin olarak, "O göbekle biraz zor koşarsın amca" yorumunu yaptı.

Çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Demirel, kimileri tarafından eleştirilirken, bazıları tarafından ise destek gördü.

Gelen tepkiler üzerine AK Partilili başkandan'Afrin paylaşımı'na açıklama geldi. "Neden böyle bir fotoğraf çektirdiniz?" sorusunu yanıtlayan Demirel,  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı işaret ederek "Reisin çağrısına bakar, koşa koşa gideriz" diye cevap verdi.

O GÖBEKLE BİRAZ ZOR KOŞARSIN

Eski CNN Türk spikeri Nevşin Mengü de Demirel'i eleştirdi. Meslek hayatını Birgün Gazetesi’nde köşe yazarlığı ile sürdüren Mengü, kişisel twitter hesabından Demirel’in fotoğrafını paylaşarak, “O göbekle biraz zor koşarsın amca” yorumunda bulundu.