BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Nevruz'da Demirtaş'ı kimse tanıyamadı!

Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarına katılan HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'sivil polis gözlüğüne benzeyen gözlükleri' sosyal medyada olay oldu İşte o fotoğraf...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-  Soğuk ve yağmura rağmen büyük katılımla devam eden Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında en çok dikkat çeken isimlerden biri HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu.

Demirtaş'ın Meclis'teki resmi giyim tarzı dışında spor giyimi ve özellikle 'sivil polis gözlüğüne benzeyen güneş gözlükleri' sosyal medyada olay oldu!  

DEMİRTAŞ SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU: 'SİVİL POLİS' GÖZLÜĞÜ

HDP'Lİ Demirtaş'ın Nevruz kutlama alanında bir Kürt kadınıyla çekilen fotoğrafı sosyal medyada oldukça büyük ilgi gördü. Demirtaş'ın Meclis'te alışılan klasik giyim tarzının tersine sportif kıyafetleri oldukça dikkat çekti.

ekran-resmi-2015-03-21-12.34.04.png



NEVRUZ KUTLAMALARI SOĞUĞA RAĞMEN YOĞUN KATILIMLI

Vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle yaklaşık bir kilometre mesafede araçlardan inerek, yaya olarak kutlamanın yapılacağı alana geldi. Yaklaşık 500 litre mazot, 15 ton odunun kullanıldığı Nevruz ateşi yakıldı. Aralarında Demokratik Toplum Kongresi'nin de (DTK) bulunduğu tertip komitesince düzenlenen Nevruz kutlamasına katılmak için kentin farklı noktalarından belediyeye ait araçlarla parka ücretsiz taşınan vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle yaklaşık bir kilometre mesafede araçlardan inerek, yaya olarak alana geldi.