BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
HABER /  MAGAZİN

Neslihan Kozanoğlu kimdir eşinin çocukları onu istemiyor!

Neslihan Kozanoğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kanal D'nin yeni programı Sosyetik Ev Kadınları'nda yarışacak olan Neslihan Kozanoğlu merak edilmeye başlandı. Şehir hayatını terk eden ve çiftlik hayatı kuran Neslihan Kozanoğlu'nun eşi Ahmet Kozanoğlu ne iş yapıyor? Neslihan Kozanoğlu özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Kanal D yeni yarışma programı için start verdi. Sosyetik Ev Kadınları dizisiyle cemiyet hayatından 4 ünlü ismi n yarışacağı program şimdiden merak edilmeye başlandı. Programda yer alan isimlerden biri de Neslihan Kozanoğlu. Ahmet Kozanoğlu ile yaptığı evlilik ile gündemden düşmeyen Neslihan Kozanoğlu, yarışma programıyla ekrana çıkacak. Aynı zamanda şehir hayatını terk ederken çiftlikte yaşamaya başlayan Neslihan Kozanoğlu'na gelin yakından bakalım.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak olan program tüm izleyicileri ekrana kilitleyecek. Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tekgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyacak. Programın ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı.

NESLİHAN KOZANOĞLU KİMDİR? Lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Neslihan Kozanoğlu, Ahmet Kozanoğlu ile evlililiğiyle gündeme gelmişti. Ahmet Kozanoğlu'nun birinci evliliğinden olan çocukları ile Neslihan Kozanoğlu'nun arası epey açık olduğu iddia ediliyor. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Kozanoğlu çifti herkesten hayatını gizliyordu. Polonezköy'de çiftlik alan ve orada organik hayvancılık ve tarım yapan Kozanoğlu lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

EVLERİNİ KİRALIYORLAR Neslihan Kozanoğlu evini kendisine gelir kapısı yapmak için kiraya veriyor. Çift bugüne kadar Aşk-ı Memnu ve Kurtar Vadisi'ne kapısını açtı. Neslihan Kozanoğlu konu hakkında "Sosyete artık böyle para kazanıyor" açıklamasını yapmıştı.

Neslihan Kozanoğlu kimdir her şeyi terk etti çiftlik aldı yok artık!