BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03

Nesini yazayım arkadaşım!

Her şeye "ispatlamazlarsa şerefsizdirler, namussuzdurlar" diyen siyasi gücün 17 Aralık'tan beri ispat istememesinin nesini yazayım!

Cemaat-iktidar savaşı ile ilgili bir yazı yazmıyorum diye "korkak" türünden mesajlar alıyorum...

İlla bir tarafa yamamaya çalışanların maillerinden bıktım usandım...

"Korkuyor musun?"

"İnternethaber yazdırmıyor mu?"

"Baskı altında mısın?"

HAYIR... HAYIR... HAYIR...

Anlatayım...

Birincisi "ne cemaat ne iktidar" diyorum...

İkisinin de güç savaşında neler yapabileceğini hep beraber izledik, özeti, "bunlarla dost falan olunmazmış, iki taraf da fena halde yanılmış!"

İkincisi, nesini yazayım?

Birbiri ardına patlatılan kasetlerin, tapelerin nesini yazayım Allah aşkına!

Bir taraf diğer tarafın ortaya döktüklerine yasadışı derken ha bire kendisinin ortaya döktüğü kayıtları ballandıra ballandıra meydan meydan anlatmasının nesini yazayım!

Binlerce polisin yeri değiştikten sonra, savcı üstüne savcı değiştirildikten sonra serbest bırakılanların nesini yazayım!

"Bu ülkede az çalan hırsız çok çalan bakan oluyor" diye espri yapılmasını ve ağlanacak halimize güldüğümüzün nesini yazayım!

Daha düne kadar ciğerparem şeklindeki bir ilişkinin bugün gelinen noktada "hediye ettiğin tesbihlerini de gönderirim bak" noktasına geldiğinin neresini yazayım!

"Telefondaki ses benim değil" demeyen, "montaj" diyen "hesap vermem" diyen, bunu ispatlamadan önce TÜBİTAK başkan yardımcısının görevden alınmasına tepki göstermeyenin nesini yazayım!

Sen, ben, o ay ödenecek kirayı zar zor biraraya getirirken birilerinin iki tane "adacık" için yaptığı telefon görüşmesinin nesini yazayım!

Senin paranın üstüne sakız alabildiğin ortamda birilerinin para üstüyle villa aldığı ortaya çıkınca "sana ne benim paramı çalıyor" diyen insanların nesini yazayım!

Ay sonu gelmeden elinde kalan para için kullandığın "3-5 kuruş" tanımını birilerinin 1 trilyon için kullandığının şokunu yaşamanın neresini yazayım!

Milletin "a...na koyacağız" diyen iş adamının adının İlahiyat fakültesinde bir binaya verilmesinin nesini yazayım!

"Çalıyor belki ama yol yaptı" diyen o esnafın nesini yazayım!

"Ses kayıtları doğru bile olsa vatandaş buna inanmaz" diyen Anayasa Profesörünün nesini yazayım!

Her şeye "ispatlamazlarsa şerefsizdirler, namussuzdurlar" diyen siyasi gücün 17 Aralık'tan beri ispat istememesinin nesini yazayım!

Bir tek gün çıkıp

Sorgulamayan...

Düşünmeyen...

Hakkını aramayan...

Sinmiş...

Pusmuş...

"Bana ne be"ci...

Korkak...

Koltuğa tamahkar...

Paraya secde edenlerin nesini yazayım!

Söyle nesini yazayım!

Söyle, onu yazayım!