BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  MAGAZİN

Neşe Sapmaz kimdir? Yavuz Yılmaz'ı hastalığı yüzünden...

Yavuz Yılmaz'ın eşi olacağına kesin gözüyle bakılan Neşe Sapmaz 2015 yılında ani bir kararla onu terketti. Peki Yavuz Yılmaz'ın sevgilisi Neşe Sapmaz kimdir, ünlü sunucu Mesut Yılmaz'ın oğlunu hastalığı sebebiyle mi terketti?

Abone ol

Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın bugün cenaze kalkıyor. Peki Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısı kimdir? Yavuz Yılmaz'ın bir dönem müstakbeYavuz Yılmaz'ın eşi olacağına kesin gözüyle bakılan Neşe Sapmaz 2015 yılında ani bir kararla onu terketti. Peki Yavuz Yılmaz'ın sevgilisi Neşe Sapmaz kimdir, ünlü sunucu Mesut Yılmaz'ın oğlunu hastalığı sebebiyle mi terketti?

Yavuz Yılmaz'ın cenazesi bugün kalkarken gözler bir dönem müstakbel eşi olarak görülen Neşe Sapmaz'a döndü. 2015 yılına kadar Yavuz Yılmaz ile birlikte olan ve onunla nişanlanan Neşe Sapmaz, ölüm haberini alınca instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Yaklaşık 3 yıl flört eden ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Yavuz Yılmaz- Neşe Sapmaz ilişkisinin bitişi o dönem herkesi şaşırtmıştı. Zira ayrılıktan kısa süre önce Neşe Sapmaz instagram hesabından Yavuz Yılmaz'dan evlilik teklifi aldığını ve bunu da kabul ettiğini “Ve teklif etti. ‘Evet’ dedim. Gelin ata bindi' notuyla paylaşmıştı. Yavuz Yılmaz'ın epilepsi hastalığından o dönemde haberdar olduğunu düşünülen Neşe Sapmaz'ın ilişkiyi neden bitirdiği hiçbir zaman açıklanmamıştı. Neşe Sapmaz ölüm haberini aldığı eski nişanlısı Yavuz Yılmaz için dün instagram hesabına şunları yazdı : 'Ne ben anlatabilirim,ne siz anlayabilirsiniz” #yavuz “Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. P.S. Bendeki son resmimiz..'

Yavuz Yılmaz'ın eşi olacaktı! Nişanlısı Neşe Sapmaz kimdir?