BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  MEDYA

NTV yönetici Yiğit Bulut için adeta yalvarmış

NTV ses kaydı medyada günün konusu oldu. Nermin Yurteri, Yiğit Bulut'u ekrana çıkartmamak için adeta yalvarmış.

Abone ol

İNTERNET HABER - Kaset savaşlarında bu kez medya ilişkileri ortaya saçıldı. NTV'nin başına getirilen Nermin Yurteri'nin Yiğit Bulut için yalvarması günün konusu oldu.

Başçalan isimli twitter hesabından yayınlanan yeni ses kaydı NTV'nin tepe ismi Nermin Yurteri ile Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan arasında geçiyor.

Başbakan Erdoğan'ın NTV'nin sahibi Ferit Şahenk'i aramasının devamı niteliğinde olduğu öne sürülen kayıtta, Yiğit Bulut'un ekrana çıkarma mevzusu konuşuluyor.

EFKAN ALA'NIN MEHMET BARANSU SES KAYDI OLAY OLDU (TIKLA)

NERMİN YURTERİ YALVARIYOR

Görüşmede Nermin Yurteri, Yiğit Bulut'un ekrana çıkarılma talebine karşı direniyor. Yalçın Akdoğan ise 'Çıkarın siz de şu adamı olsun bitsin ya..." diyerek Yiğit Bulut bezginliğini dile getiriyor.

NTV ekranına Yiğit Bulut yerine AK Parti'den istedikleri herkesi çıkartamaya razı olduğunu anlatmaya çalışan Nermin Yurteri, "Yemin ediyorum Yiğit Bulut bize çıksın Allah belamı versin 10 bin kişi yığılacak yemin ediyorum" diyerek alacağı tepkileri aktarıyor.

SİZ DE KURTULUN BİZ DE...

Yiğit Bulut'u ekrana çıkartmamak için adeta yalvaran Nermin Yurteri'ye, Yalçın Akdoğan, "Bu adam ikide bir şikayet ediyor. Bunu çıkarın siz de kurtulun bizde..." diyerek durumu izah etmeye çalışıyor.

EGEMEN BAĞIŞ'IN 'YIRTIK DON' SES KAYDI (TIKLA)