BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52

Nejat Karagöz'ün anısına...

Bugün günlerden çok üzgünüz, yarın seni unutmayacağız

Bugün günlerden çok üzgünüz, yarın seni unutmayacağız...

Edirne’den Manisa’ya turizm camiasının gülen yüzü saygın kişiliği sevilen ismi öncü birleştirici turizm sevdalısı Nejat Karagöz vefatıyla yeri dolmayacak bir insan olarak aramızdan ayrıldı… Çok üzgünüz… Nejat ağabeyimizi kaybettik…  Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun… TURSAB  Boğaziçi Bölgesel Yönetim Başkanı ve Minka Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagöz Türk turizmi için sayısız organizasyona ev sahipliği yapmıştı. Çok kıymetli Nejat Karagöz seyahat acentalarının yaptığı etkinlikleri her fırsatta gündeme getiren isim olmuştu…

Nejat karagöz; 13/Eylül/2013 Cuma günü öğle namazına müteakiben Şişli Camiinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacaktır. Allahtan Rahmet diliyoruz, yeri mekanı cennet olsun…

Unutulmaz Bir Gündü…

TÜRSAB Boğaziçi BYK Başkanlığı’nda, TURYOL A.Ş.’nin ev sahipliğinde, 2 Aralık 2012 Pazar günü saat 10.00’da “Turizmin Yarını” konseptiyle BOSFOR teknesinde turizmin zirvesi Nejat Karagöz’ün muhteşem enerjisi ile yurdumuzun dört bir yanından gelen turizmcileri bir araya getirdi.

    

 

Genç turizmciler, tecrübeli meslektaşlarıyla sektöre dair bilgi alış verişi yapma fırsatı bulurken İstanbul’u da BOSFOR teknesinden deniz seyri ile muhteşem bir boğaz manzarası eşliğinde gezmek turizmin yarını zirvesini görsel zarafete dönüştürdü. BOSFOR teknesinin üst katında eski dostlar biraraya gelirken  yeni tanışmalarda yapııldı. Allt katta ise hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir İstanbul buluşması oldu.

  

Açılış Konuşması: Nejat Karagöz

Turyol Yönetim Kurulu Başkanı: Yunus Can

TURSAB Başkanı: Başaran Ulusoy

Kastamonu Vali Yardımcısı: Atilla Kantay Giresun İl Müdürü: Emin Yılmaz Perşembe Belediye Başkanı: Selami Çakıcı Marka Kentler Birliği: Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik Edirne Vali Yard: Dr. Ertuğrul Tanrıkulu

KKS Tur Melih Şeker

İğneada Resort Hotel Yönetimi Kurulu Üyesi Emre Sağışman

   Başta olmak üzere, İğneada, Edirne ve Akhisar’dan gelen turizm sevdalılarının heyecan, istek ve turizmsel değerlerini paylaşmak için gösterdikleri çaba ve gayret oldukça anlamlı idi.Birçok turizm işletmesi, seyahat acentası ve otel yöneticileri 2012 yılını değerlendirirken 2013 yılında da turizmin ülkemize ve kurumlarına neler getireceğini ve bu doğrultuda neler yapılabileceğini, nasıl faaliyetlerin sürdürülebileceği hususunda fikir alışverişinde bulunulurken, başlangıcından sonuna bir şölen havasında geçen bu buluşmada Nejat Karagöz en çok alkışı hak eden isim oldu.

  

Katılımcıların gerek gezi esnasında gerekse tekneden ayrılırken Nejat Karagöz’e gösterdiği sevgi ve saygı, sıcak ve samimi temenniler bir sonraki buluşmanın adeta habercisiydi.

 

TURYOL ‘un BOSFOR teknesi tüm ekibiyle turizmci misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için büyük bir özveri ve istekle davetlilerin beğenisini kazandı.

   

Edirne belediyesinin davul ekibinin gencecik yüzleri davullarla, zurnalarla davetlileri tekneye davet ederken teknede de canlı müzik eşliğinde keyifli bir boğaz turu gerçekleştirildi. Hanımefendiler ve beyefendilerin zarafeti ve şıklığı, Nejat Karagöz’ün olağan üstü performansı ve Türk turizmini birleştirici duygularıyla adeta boğazdan hoş bir seda geldi geçti dedirtti bu anlamlı buluşma.

  

Bende sevgili Nejat Karagöz’ün bu anlamlı davetini kırmayarak turizmcilerin BOSFOR teknesindeki paylaşımlarını gözlemleyip sizlerle paylaştığım için mutlu oldum.  Açıklıkla ifade etmeliyim ki bir organizasyonda Nejat Karagöz’ imzası varsa mutlaka başarı vardır, neşe vardır, mutluluk ve çözüm oradadır. Tıpkı turizmin zirvesi 2012 de yaşananlar gibi.