BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Nejat İşler'in durumu kötü mü şok iddia

İstanbul'da 20 gündür tedavi gören Nejat İşler'in söylenenlerin aksine durumunun kötü olduğu iddia edildi.

Abone ol

BODRUM'dan İstanbul'a gelerek yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler’in sağlık durumunun yapılan açıklamalardaki gibi iyiye gitmediği iddia edildi. Ünlü oyuncunun çoklu organ yetmezliğinden parmaklarının morardığı da iddialar arasında...

Bir süredir Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nejat İşler’den iyi haberler gelmesi tüm sevenlerini sevince boğarken, ünlü sanatçının aslında oldukça zor günler yaşadığı iddia edildi.

ZOR GÜNLER Mİ GEÇİRİYOR?

İşler’in doktorunun en son yaptığı açıklama; sanatçının solunum cihazından ayrıldığı ve yakınlarıyla konuşabildiği, çoklu organ yetmezliğinin de ortadan kalktığı yönünde olmuştu. Ancak ünlü oyuncunun durumunun doktorunun açıkladığı gibi olmadığı, organlarının iflas derecesine geldiği iddia edildi. İddiayı ortaya atan ise Bugün Gazetesi oldu.

UYANDIĞINDA AĞLAYIP SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hastane yetkilileri gizlilik kararı çıkartıp ünlü sanatçının dosyasına doktorları dışında kimsenin bakmamasını sağladı. Basından gizlemeye çalıştıkları tedavi sürecinde, diyaliz makinesine bağlı olan İşler’in yanında sadece kardeşi bulunuyor.

Siroz olduğu iddia edilen ünlü sanatçının parmaklarının morardığı ve kesilme tehlikesiyle karşı karşıya geldiği de iddialar arasında. Uyanınca ağlayıp sinir krizi geçirdiği öğrenilen ünlü sanatçının, bu kötü duruma gelmesine uzun süre bakımsız kalmasının sebep olduğu konuşuluyor.