BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  MAGAZİN

Nejat İşler kendini eğitime adadı

Oyuncu Nejat İşler, yöneticisi olduğu Muğla 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Gümüşlükspor'un, TEK Yeniköy Termikspor maçını tribünden izledi.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum ilçesine yerleşen Nejat İşler, kendini spora ve eğitime adadı.

 
Rahatsızlığından sonra Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi'ne yerleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, hayatını komple değiştirdi. Gümüşlükspor yönetiminde görev yapan İşler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde ise öğrencilere sahne sanatları dersi veriyor.

Ünlü oyuncu son olarak Gümüşlükspor - TEK Yeniköy Termikspor maçını izlemek için Gümüşlük stadına geldi. 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden takımı için desteğe gelen İşler, maç boyunca yerinde duramadı. TEK Yeniköy Termikspor'un 70. dakikada attığı golle yıkılan İşler, ardından gelen beraberlik golü ile yerinde duramadı. Sık sık sporcular ile tribünden konuşan İşler’in neşesinin de yerinde olduğu gözlendi.

'Maçlar Nejat'ı etkiliyor'
Geçen hafta Datça Belediyespor ile oynanan maçta kale arkasında çilingir sofrası kuran Nejat İşler ve iki arkadaşına Kabahatler Kanunu gereği 80'er lira para cezası kesilmişti. İşler'in, bu olayın basında ve internet sitesinde haber olması nedeniyle hiç kimseye kırgın olmadığını belirten arkadaşı Göray Karadut, "Hiç kimse ile polemiğe girmek istemiyor. Gümüşlük'te kendine geldi. Doktorlar ona 'Sigara ve içki içemezsin demedi ki. O da bildiği gibi yaşamak istiyor kimseye hesap verme durumunda değil. İçki sigaradan değil ama bu heyecanlı Gümüşlük maçları Nejat'ı çok etkiliyor" dedi.