BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,12
HABER /  MAGAZİN

Neco kızlar çetesi kurdu

Şarkıcı Neco 60'ından sonra yeniden baba oldu.

Abone ol Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi İdil Erge hamile kalınca 12 Nisan’da nikah masasına oturan şarkıcı Neco, üçüncü kez kız babası oldu. “Kızlar takımını kurdum” diyerek espri yapan şarkıcının bebeği önceki gün Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya geldi. Dr. Sedat Varol tarafından sezaryenle gerçekleştirilen doğumda, 2 kilo 850 gram ağırlığında ve 48 cm uzunluğunda dünyaya gelen bebeğe Leyla ismi verildi.

Kızına 00.11’de dünyaya geldiği için “Gece gelen güzel” anlamına gelen Leyla ismini koyan Neco, “Yeni bir ruh kendisini bize emanet ediyor. İnsan çok hoş şeyler düşünüyor. 60 yaşından sonra evlat sahibi olmak nasip oldu. Bu yaşımdan sonra ne kadar beraber olurum bilemiyorum. Dört ay sonra ailece Bodrum’a geri dönüyoruz, haziran ayında kızımı denize sokacağım. Leyla’yı Bodrum’da denizci yapacağım. Yine bir kız çocuğum oldu, kızlar takımı kuruyorum” dedi.

İkinci çocuk niyetimiz yok

Kızını kameraya alan Neco, şimdilik ikinci çocuk planının olmadığın söyledi ve “İkinci çocuk için dünya çok kalabalık, öyle fazla çocuk düşünmemekte yarar var. Anneye olan sevgimden ve arzumdan dolayı o isterse tabii ki düşünürüz. Ama şimdilik öyle bir niyetimiz yok” diye konuştu.