BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,87
HABER /  GÜNCEL

Necmettin Yılmaz'ın babası konuştu terörü bu babalar bitirecek!

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve şehit olan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası konuştu. Acılı babanın sözleri adeta ders olacak şekilde.

Abone ol

19 Haziran'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılıp Tunceli'de şehit edilen Necmettin öğretmenin babası Hamit Yılmaz ilk kez konuştu.

Okulların tatil olmasının ardından görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nden aracıyla Gümüşhane’ye giderken Tunceli’de PKK’lılarca şehit edildikten sonra, dereye atılan öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz konuştu.

Şehit öğretmenin babası Yılmaz, 4 çocuğunu bin bir güçlükle, inşaatlarda çalışarak büyüttüğünü söyleyerek şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

“Kimseye bir kinim, nefretim yoktur. Hayatım boyunca dil, din, ırk ayrımı yapmadım, çocuklarımı da böyle büyüttüm. Biz bu ülkede, nereli olursa olsun, yıllarca birlikte kardeşçe yaşadık, kardeşçe yaşamaya da devam edeceğiz. İnşaatlarda çalıştığım yıllar boyunca ülkenin her yerinden gelen her arkadaşımla soframı, ekmeğimi paylaştım. Tunceli'ye gittiğimde de çok büyük yardım ve ilgi gördüm. Tunceli'de de, Urfa Siverek'te de ilgi çok önemliydi, çok değerliydi benim için... Bir oğul kaybettim, şimdi görüyorum da binlerce oğul kazandım. Tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun, kimsenin canı yanmasın.”

PKK'ya büyük şok! Necmettin Öğretmen'i kaçıran...