BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63

Necdet Özel hangi partinin genel başkanıydı?

Asker kışlasına çekildi diye, Türkiye askeri vesayetten kurtuldu diye böyle mi davranmalıyız? Asker eskisi gibi gürlemiyor diye, nezaketten pespaye bir şekilde uzaklaşmamız mı gerekiyor?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e gürlemesi, Türkiye'nin askeri vesayetten kurtarılmasından kaynaklanıyor. Medya çok değil, 12 yıl önce askerin önünde esas duruşta beklerken, şimdi ayar çekiyor.

Nereden nereye?

Hürriyet'in Mehmet M. Yılmaz'ı bile Necdet Özel için, "Davutoğlu'nun memuru" diyebiliyor özgürce. Asker, bir dönem iktidanın memuru olmasına rağmen amir havasındaydı oysa... 28 Şubat geliyor, azıcık hafızanızı zorlarsınız neler yaşadığımızı hatırlayacaksınız. 28 Şubat'tan sonra da bir gazeteci, bir akademisyen, bir işadamı, bir siyasetçi askere laf edebiliyor muydu? 

Hatırlayın geçmişi!

Askere karşı hangi babayiğit bu kadar cüretkâr olabiliyordu?

Bir siyasetçi konuştuğunda...

Genelkurmay böylesine zarafet dolu bir açıklama yapıyor muydu? 

"Askerden muhtıra gibi açıklama" manşetlerini unuttuk mu?

Asker kışlasına çekildi diye, Türkiye askeri vesayetten kurtuldu diye böyle mi davranmalıyız? Asker eskisi gibi gürlemiyor diye, nezaketten pespaye bir şekilde uzaklaşmamız mı gerekiyor? 

İktidara gücü yetmeyen, devletin Valisi'ne bağırıyor.

Cumhurbaşkanı ile baş edemeyen, hıncını askerden çıkarıyor!

Necdet Özel herhangi bir partinin Genel Başkanlığı'nı üstlendi de biz mi atladık?

Ey Bahçeli...

Ey Kılıçdaroğlu...

Ey Demirtaş...

Genelkurmay Başkanı sizin rakibiniz değil.

7 Haziran'daki seçimde karşınıza askerler ve valiler dikilmeyecek. Onlar meydanlarda boy göstermeyecek. Tayyip Erdoğan'dır rakibiniz, Ahmet Davutoğlu'dur muhatabınız... 7 Haziran özellikle Kılıçdaroğlu ve Bahçeli için son şans; Necdet Özel devletin memuru bugün var, yarın yok! Özel'in alt edilmesi siyaseten ne Bahçeli'ye ne de Kılıçdaroğlu'na bir şey kazandırmaz!

Erdoğan-Davutoğlu ikilisi sizindir buyurun! 

Gücünüz yetiyorsa tabii!