BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL

Nazlıaka‘yla ilgili yeni belgeler gelecek!

Melih Gökçek, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’ya ilişkin yeni bir belge açıklayacağını söyledi.

Abone ol

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “8. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı”na katılan ve burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Milletvekili Nazlıaka’nın ASKİ tarafından kesilen cezaya itiraz edeceğinin hatırlatılması üzerine, “Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu artık birbirini takip eden bir dizi haline geldi. Aylin her çıkışıyla kendi kendini iyice mahcup duruma düşürüyor. Dün düzenlediği basın toplantısında gösterdiği belge de tam bir rezalet belge. Size göstermediler değil mi? Keşke o belgeyi görseniz. Size o belgeyi de düzenleyeceğim basın toplantısında dağıtacağım” diye konuştu.

Nazlıaka’nın gösterdiği belgenin içerisinde özellikle yıllardır kaçak su kullandıklarını açıkça itiraf ettiklerini ve bu suyun çok mikroplu olduğunun yazılı olduğunu söyleyen Gökçek, “Düzenleyeceğim basın toplantısında inşallah o belgeleri sizlere vereceğim. Arkasından da Aylin Nazlıaka hakkında ve suyla ilgili yeni bir bomba patlatacağız. Bekleyin” dedi.

GÖKÇEK, TELEVİZYON ÇAĞRISINI YİNELEDİ

“Her söylediği söz, her gösterdiği belge kendisini rezil ediyor. Bu iki kere iki dört” diyen Başkan Gökçek, “Buradan bir sefer daha çağrıda bulunuyorum. Aylin, hadi cesaretin varsa istediğin televizyonda seninle bir program yapalım” diye konuştu.

Bir gazetecinin Nazlıaka’nın kuyu suyunu başka bir laboratuarda test ettirdiği ve temiz çıktığını açıkladığını hatırlatması üzerine Melih Gökçek, “Neredeymiş o rapor? O raporu bir görelim” cevabını verdi.